Bu videoya göre yapıyorum her şey normal giderken kurulum sırasında %13 de bu hatayı veriyor.
Eki Görüntüle 2515545
Kurulum için seçtiğim disk bölümüde bu.
Eki Görüntüle 2515547
TPM falan her şey açık ama illaki sorun çıkartıyor ekstra bir bilgisayarım yok o yüzden ne yapacağımı da bilmiyorum.
İso yu kendi sitesinden indirdim rufus ile yazdımDisk seçme ekranında disk 0'a ait bölümleri tek tek silip tekrar deneyin. Ayrıca ISO dosyasını nereden edindin ve flash belleği hangi program ile hazırladın?
ISO'yu kendi sitesinden indirdim Rufus ile yazdım.
Dediğimi yaptın mı?
Sonuç aynı gene yüklenemiyor.
Flash belleği GPT şeklinde hazırladın mı?
Evet hazırladım.
Mecburen başka bir pc bulmam gerek o zamanBu ISO ile bir dene. Olmazsa farklı bir flash bellek ile deneyip gelişmeleri bildir.Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...www.technopat.net
Bu ISO ile bir dene. Olmazsa farklı bir flash bellek ile deneyip gelişmeleri bildir.Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...www.technopat.net
Mecburen başka bir PC bulmam gerek o zaman.
Bir tane makine buldum ama sistem 32 Bit Rufus'un programı açılmıyor.