Windows 11 kurulumu hangi diske yapılmalı?

premierum

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar şu an Windows 7, USB'yle Windows 11 kuracağım. Şu anda C ve D diye iki disk var. Kurulum aşamasında C'ye format atıp Windows'u oraya kurabilir miyim? D'nin içindekiler gitmesin istiyorum.

Bilgisayar şu an Windows 7, USB'yle Windows 11 kuracağım. Şu anda C ve D diye iki disk var. Kurulum aşamasında C'ye format atıp Windows'u oraya kurabilir miyim? D'nin içindekiler gitmesin istiyorum.
İstediğinize kurabilirsiniz. Bu C ile D ayrı depolama ise aralarında SSD hangisi ise ona kurun tabiki. SSD yoksa kurmanızı şiddetle tavsiye etmiyorum. Zaten donanımsal olarakta Win 11 destekli değil sanırım cihazınız.

İstediğinize kurabilirsiniz. Bu C ile D ayrı depolama ise aralarında SSD hangisi ise ona kurun tabii ki. SSD yoksa kurmanızı şiddetle tavsiye etmiyorum. Zaten donanımsal olarak da Windows 11 destekli değil sanırım cihazınız.

Teşekkürler. Benim değil teyzemin bilgisayarı. Yarın kuracağım henüz özelliklerini bilmiyorum.

Teşekkürler. Benim değil teyzemin bilgisayarı. Yarın kuracağım henüz özelliklerini bilmiyorum.
Cidden eski bir cihaz ise çok baş ağrıtabilir. Kontrol edin durumu.

Eski bir cihaz. Özellikleri kötüyse Windows 10 kursam daha mı iyi olur acaba çok fark var mı 11'le arasında? Windows 10 da zorlar mı acaba?
Windows 10 da zorlayabilir varsayılan olarak Windows 7 ile geliyorsa, size önerim Mint XFCE kurmanız.

Eski bir cihaz. Özellikleri kötüyse Windows 10 kursam daha mı iyi olur acaba çok fark var mı 11le arasında. Windows 10'da zorlar mı acaba?

Windows 10 ağır gelirse Windows 10 LTSC sürümlere bakmanızı tavsiye ederim.

Eski bir cihaz. Özellikleri kötüyse Windows 10 kursam daha mı iyi olur acaba çok fark var mı 11le arasında. Windows 10'da zorlar mı acaba?
SSD varsa ve i3/i5/i7 gibi modellerin 2.nesili varsa en kötü ve 8 GB filan varsa en kötü. Ozaman Win 10 sıkıntı yapmaz ama Win 7 ile gelen bir bilgisayarda bunun olasılığı pek değil.

4 GB için ise Win 10 LTSC iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı