Şu an kurmaya çalışıyorum. Boot menüden flashı seçiyorum 1-2 saniye Windows 11 ekranı gözüküyor sonra bilgisayar yeniden açılıyor kurulmuyor. Neden olabilir?SSD varsa ve i3/i5/i7 gibi modellerin 2.nesili varsa en kötü ve 8 GB filan varsa en kötü. Ozaman Win 10 sıkıntı yapmaz ama Win 7 ile gelen bir bilgisayarda bunun olasılığı pek değil.
4 GB için ise Win 10 LTSC iyi olur.
Kesin ve net bir bilgim yok. Birşey demem zor ama flash belleği okumada sıkıntıda olabilir veya Win 11 Iso dosyasını okumada.Şu an kurmaya çalışıyorum. Boot menüden flashı seçiyorum 1-2 saniye Windows 11 ekranı gözüküyor sonra bilgisayar yeniden açılıyor kurulmuyor. Neden olabilir?
Şu an kurmaya çalışıyorum. Boot menüden flashı seçiyorum 1-2 saniye Windows 11 ekranı gözüküyor sonra bilgisayar yeniden açılıyor kurulmuyor. Neden olabilir?
Burda birisi aynı sorunu yaşamış flaş belleğin formatını NTFS den fat32 ye çevirmiş olmuş onu deniyicemKesin ve net bir bilgim yok. Birşey demem zor ama flash belleği okumada sıkıntıda olabilir veya Win 11 Iso dosyasını okumada.
Mantıklı olabilir. Eski nesil cihazlarda NTFS desteği yoktu. ExFat'de deneyebilirsiniz.Burda birisi aynı sorunu yaşamış flaş belleğin formatını NTFS den fat32 ye çevirmiş olmuş onu deniyicem
Hocam rufus isoyu yazarken formatı yine ntfs ye çeviriyor nasıl engellerim çevirmesiniMantıklı olabilir. Eski nesil cihazlarda NTFS desteği yoktu. ExFat'de deneyebilirsiniz.
Hocam araştırdığım kadarıyla Windows için sadece NTFS seçilebiliyormuş. Sadece eski sistemler için UEFI yerine MBR seçmeniz lazım.Hocam rufus isoyu yazarken formatı yine ntfs ye çeviriyor nasıl engellerim çevirmesini
Çok teşekkürler hocam deneyeceğimHocam araştırdığım kadarıyla Windows için sadece NTFS seçilebiliyormuş. Sadece eski sistemler için UEFI yerine MBR seçmeniz lazım.
Disk bölüm düzenini mbr seçicem dimiHocam araştırdığım kadarıyla Windows için sadece NTFS seçilebiliyormuş. Sadece eski sistemler için UEFI yerine MBR seçmeniz lazım.
Çok teşekkürler hocam deneyeceğim
Disk bölüm düzenini mbr seçicem dimi
Hayır, GPT seçeceksiniz. Windows 11 sadece UEFI destekliyor.Disk bölüm düzenini MBR seçeceğim, değil mi?
Gpt seçtim olmadı hocam neden olabilir senceHayır, GPT seçeceksiniz. Windows 11 sadece UEFI destekliyor.
Mbr denesem sıkıntı olurmuGpt seçtim olmadı hocam neden olabilir sence
Evet, MBR desteği yok zaten.MBR denesem sıkıntı olur mu?