Windows 11 kurulumu hangi diske yapılmalı?

Şu an kurmaya çalışıyorum. Boot menüden flashı seçiyorum 1-2 saniye Windows 11 ekranı gözüküyor sonra bilgisayar yeniden açılıyor kurulmuyor. Neden olabilir?

Şu an kurmaya çalışıyorum. Boot menüden flashı seçiyorum 1-2 saniye Windows 11 ekranı gözüküyor sonra bilgisayar yeniden açılıyor kurulmuyor. Neden olabilir?

Kesin ve net bir bilgim yok. Birşey demem zor ama flash belleği okumada sıkıntıda olabilir veya Win 11 Iso dosyasını okumada.

Kesin ve net bir bilgim yok. Birşey demem zor ama flash belleği okumada sıkıntıda olabilir veya Win 11 Iso dosyasını okumada.
Burda birisi aynı sorunu yaşamış flaş belleğin formatını NTFS den fat32 ye çevirmiş olmuş onu deniyicem

Burda birisi aynı sorunu yaşamış flaş belleğin formatını NTFS den fat32 ye çevirmiş olmuş onu deniyicem
Mantıklı olabilir. Eski nesil cihazlarda NTFS desteği yoktu. ExFat'de deneyebilirsiniz.

Hocam rufus isoyu yazarken formatı yine ntfs ye çeviriyor nasıl engellerim çevirmesini
Hocam araştırdığım kadarıyla Windows için sadece NTFS seçilebiliyormuş. Sadece eski sistemler için UEFI yerine MBR seçmeniz lazım.

Hocam araştırdığım kadarıyla Windows için sadece NTFS seçilebiliyormuş. Sadece eski sistemler için UEFI yerine MBR seçmeniz lazım.
Çok teşekkürler hocam deneyeceğim

Disk bölüm düzenini mbr seçicem dimi

Çok teşekkürler hocam deneyeceğim

Disk bölüm düzenini mbr seçicem dimi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…