Windows 11 kurulumu hata veriyor

• Konuyu başlatan Wexy77
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 53

Wexy77

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Windows 11'i kurmaya çalışırker bu hatayı alıyorum. Rufus'tan denemiştim bunun bir çözümü var mı ya da geri Windows 10'a dönmemin bir yolu var mı? USB'ye tekrar Windows 10 mu yüklemem gerekiyor?

IMG_20251213_015441.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Windows 11'i kurmaya çalışırker bu hatayı alıyorum. Rufus'tan denemiştim bunun bir çözümü var mı ya da geri Windows 10'a dönmemin bir yolu var mı? USB'ye tekrar Windows 10 mu yüklemem gerekiyor?

Eki Görüntüle 2620834

XMP vs aciksa kapatmayi dener misin donanimsal bir sorun olabilir normadle bu hatayla driver sebebiyle karsilasmistim biosuda sifirlamayi deneyebilirsin. Windows 10'a kurulum bitmeden donmenin yolu yok in place upgrade yapmadiysan tekrardan Windows 10 flashlayarak temiz kurulum ile donebilirsin.

XMP vs aciksa kapatmayi dener misin donanimsal bir sorun olabilir normadle bu hatayla driver sebebiyle karsilasmistim biosuda sifirlamayi deneyebilirsin. Windows 10'a kurulum bitmeden donmenin yolu yok in place upgrade yapmadiysan tekrardan Windows 10 flashlayarak temiz kurulum ile donebilirsin.
Onu nasıl kapatacağım yardımcı olabilir misin

O ayarı bulamadım ama şöyle bişey soracağım tekrardan Windows 11in kurulumunu deneyebilme şansım var mı şuan boot kısmından flaşı en üste alsam kurulum işlemi tekrar başlar mı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı