E Enessbys Megapat Katılım 4 Ocak 2016 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #11 MrScarySausage dedi: Ancak desteği 2025'te bitecek o zaman ne yapacaksınız? Genişletmek için tıkla... 2025'e kadar kronik bir sorunu kalacağını düşünmüyorum o halde geçiş yaparım bir düşmanlığım yok kendileriyle
MrScarySausage dedi: Ancak desteği 2025'te bitecek o zaman ne yapacaksınız? Genişletmek için tıkla... 2025'e kadar kronik bir sorunu kalacağını düşünmüyorum o halde geçiş yaparım bir düşmanlığım yok kendileriyle
grant Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.013 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx 550 4GB | i3 10100f | 8GB DDR4 3200Mhz ram | MSI H510M-A PRO Cinsiyet Erkek Meslek Vatandaş 9 Eylül 2023 #12 MrScarySausage dedi: Peki kurulum yavaş oldu mu? Çünkü çoğu insan süpermarketlerde satılan USB belleklerinin yavaş olduğunu söylüyor. Genişletmek için tıkla... Zaten hızlı kuruluyor.Benim 8 yıllık flash ile ben max 30dk'da kuruyorum.
MrScarySausage dedi: Peki kurulum yavaş oldu mu? Çünkü çoğu insan süpermarketlerde satılan USB belleklerinin yavaş olduğunu söylüyor. Genişletmek için tıkla... Zaten hızlı kuruluyor.Benim 8 yıllık flash ile ben max 30dk'da kuruyorum.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.570 Makaleler 49 Çözümler 12 9 Eylül 2023 #13 grant dedi: Herhangi biri olur. Genişletmek için tıkla... USB'nin boyutunu belirtsen daha iyi olurdu. Herhangi biri diye bir şey olmaz. 4 GB USB mi alsın?
grant dedi: Herhangi biri olur. Genişletmek için tıkla... USB'nin boyutunu belirtsen daha iyi olurdu. Herhangi biri diye bir şey olmaz. 4 GB USB mi alsın?
E Enessbys Megapat Katılım 4 Ocak 2016 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #14 Enessbys dedi: 2025'e kadar kronik bir sorunu kalacağını düşünmüyorum o halde geçiş yaparım bir düşmanlığım yok kendileriyle Genişletmek için tıkla... oyunlarla haşır neşir olan biriyseniz win10>win11
Enessbys dedi: 2025'e kadar kronik bir sorunu kalacağını düşünmüyorum o halde geçiş yaparım bir düşmanlığım yok kendileriyle Genişletmek için tıkla... oyunlarla haşır neşir olan biriyseniz win10>win11
grant Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.013 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx 550 4GB | i3 10100f | 8GB DDR4 3200Mhz ram | MSI H510M-A PRO Cinsiyet Erkek Meslek Vatandaş 9 Eylül 2023 #15 The Tribal Chief dedi: USB'nin boyutunu belirtsen daha iyi olurdu. Herhangi biri diye bir şey olmaz. 4 GB USB mi alsın? Genişletmek için tıkla... O kadar anlaşılır diye varsaydım.
The Tribal Chief dedi: USB'nin boyutunu belirtsen daha iyi olurdu. Herhangi biri diye bir şey olmaz. 4 GB USB mi alsın? Genişletmek için tıkla... O kadar anlaşılır diye varsaydım.
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 9 Eylül 2023 #16 MrScarySausage dedi: FreeDOS bilgisayarıma Windows 11 kuracağım ancak hangi flash belleği alacağıma karar veremedim. Yardımcı olan herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... SanDisk Cruzer Glide güzel bir USB. 3-4 ay önce aldım, hâlâ kullanıyorum. Hem USB 3.0 desteği var hem de belleğin ucunu içe alabiliyorsunuz. Sandisk Cruzer Glide 3.0 64GB USB3.0 Flash Bellek - Fiyatı, Yorumları Sandisk Cruzer Glide 3.0 64GB USB3.0 Flash Bellek yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
MrScarySausage dedi: FreeDOS bilgisayarıma Windows 11 kuracağım ancak hangi flash belleği alacağıma karar veremedim. Yardımcı olan herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... SanDisk Cruzer Glide güzel bir USB. 3-4 ay önce aldım, hâlâ kullanıyorum. Hem USB 3.0 desteği var hem de belleğin ucunu içe alabiliyorsunuz. Sandisk Cruzer Glide 3.0 64GB USB3.0 Flash Bellek - Fiyatı, Yorumları Sandisk Cruzer Glide 3.0 64GB USB3.0 Flash Bellek yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 9 Eylül 2023 #17 MrScarySausage dedi: Peki kurulum yavaş oldu mu? Çünkü çoğu insan süpermarketlerde satılan USB belleklerinin yavaş olduğunu söylüyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar iyiyse cok uzun surmuyor acikcasi, benim 15 dakikada bitiyor.
MrScarySausage dedi: Peki kurulum yavaş oldu mu? Çünkü çoğu insan süpermarketlerde satılan USB belleklerinin yavaş olduğunu söylüyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar iyiyse cok uzun surmuyor acikcasi, benim 15 dakikada bitiyor.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.570 Makaleler 49 Çözümler 12 9 Eylül 2023 #18 grant dedi: O kadar anlaşılır diye varsaydım. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlaşılmasın, amacım kavga etmek değil. Baştan belirtmek isterim. Kendisi bile emin değil konuyu açan arkadaşın. Belirtmek daha iyi olurdu.
grant dedi: O kadar anlaşılır diye varsaydım. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlaşılmasın, amacım kavga etmek değil. Baştan belirtmek isterim. Kendisi bile emin değil konuyu açan arkadaşın. Belirtmek daha iyi olurdu.