thenmystic Centipat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Kasım 2023 #1 Merhabalar; ben yeni FreeDos PC aldım fakat nasıl kuracağımı bilmiyorum, başka bilgisayarım da yok. Flash belleğe nerde yazdırabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2023
Merhabalar; ben yeni FreeDos PC aldım fakat nasıl kuracağımı bilmiyorum, başka bilgisayarım da yok. Flash belleğe nerde yazdırabilirim?
Basar.png Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 582 Çözümler 1 Yer Kocaeli İzmit Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 7 5700X ASUS TUF GeForce RTX2060 GAMING OC 6GB GDDR6 192Bit DX12 Corsair Vengeance RGB PRO 16GB (2X8GB) 3600Mhz CL18 1.35V DDR4 Asus Prime B450M-K II Amd B450 DDR4 4400 MHz (OC) Am4 mAtx COOLER MASTER MASTERLIQUID ML120L V2 SilverStone PS15 PRO SST-PS15B-PRO 3 Cooler Master 750W MWE V2 80+ Bronze ----------------------------------------------------------------------------------------- Dell Latitude 7490 – Intel i7 8650U 32GB RAM 500SSD Cinsiyet Erkek Meslek Hyundai Assan Otomobil Fabrikasında User Support 7 Kasım 2023 #2 Selamlar, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan izleyebilirsiniz. Maalesef başka bir bilgisayara birde usb belleğe ihtiyacınız olacak.. Artı 0 Eksi
Selamlar, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan izleyebilirsiniz. Maalesef başka bir bilgisayara birde usb belleğe ihtiyacınız olacak..
KS KS thenmystic Centipat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Kasım 2023 #3 Basar.png dedi: Selam, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan izleyebilirsiniz. Maalesef başka bir bilgisayara bir de USB belleğe ihtiyacınız olacak. Genişletmek için tıkla... İnternet cafeden USB'ye yazdırıp evde kendim kursam olur mu peki illa 2. PC'ye mi ihtiyacım var yoksa? Artı 0 Eksi
Basar.png dedi: Selam, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan izleyebilirsiniz. Maalesef başka bir bilgisayara bir de USB belleğe ihtiyacınız olacak. Genişletmek için tıkla... İnternet cafeden USB'ye yazdırıp evde kendim kursam olur mu peki illa 2. PC'ye mi ihtiyacım var yoksa?
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.888 Makaleler 1 Çözümler 28 Yer Dünya 7 Kasım 2023 #4 thenmystic dedi: İnternet cafeden USB'ye yazdırıp evde kendim kursam olur mu peki illa 2. PC'ye mi ihtiyacım var yoksa? Genişletmek için tıkla... Olur tabi ki. Ama internet kafe izin vericek mi bilemem. Artı 0 Eksi
thenmystic dedi: İnternet cafeden USB'ye yazdırıp evde kendim kursam olur mu peki illa 2. PC'ye mi ihtiyacım var yoksa? Genişletmek için tıkla... Olur tabi ki. Ama internet kafe izin vericek mi bilemem.
KS KS thenmystic Centipat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Kasım 2023 #5 Dubreuil dedi: Olur tabii ki. Ama internet kafe izin verecek mi bilemem. Genişletmek için tıkla... Başka nereden yapabilirim biliyor musun ilk defa bilgisayar aldım hiç bilgim yok. Artı 0 Eksi
Dubreuil dedi: Olur tabii ki. Ama internet kafe izin verecek mi bilemem. Genişletmek için tıkla... Başka nereden yapabilirim biliyor musun ilk defa bilgisayar aldım hiç bilgim yok.