Çözüldü Windows 11 kurulumu öncesi Secure Boot ve TPM 2. 0 açılmalı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sedatpekmez

Decapat
Daha fazla  
Lenovo Ideapad Gaming 3 82K200K0Tx sipariş ettim. Windows 11 kurmadan önce Secure Boot ayarını açmama gerek var mı? Doğrudan takıp kurduğunu söyleyenler var. Ideapad alıp Windows 11 kuran arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Peki TPM 2.0 BIOS üzerinden açılabiliyor mu bu modelde açılıyorsa nasıl açılıyor biliyor musunuz?

Evet açılıyor. BIOS girdikten sonra Security bölmesinde hemen gözükmesi lazım. Bulamadım dersen diye bu videoyu bıraktım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Peki TPM 2.0 BIOS üzerinden açılabiliyor mu bu modelde açılıyorsa nasıl açılıyor biliyor musunuz?

Evet açılıyor. BIOS girdikten sonra Security bölmesinde hemen gözükmesi lazım. Bulamadım dersen diye bu videoyu bıraktım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm

Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, Secure Boot ve TPM 2.0 açman gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı