Windows 11 kurulumu sırasında bilgisayar açılmıyor

ArdaStrix

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, oyunlarda kendi kendine CPU'nun grafik birimini kullandığı için bir format atayım dedim. Rufus'la beraber flash belleğe Windows 11 kurulumunu yaptım. BIOS'tan boot menüsüne gelip flash belleği görmesini sağlayıp kaydettim. Yeniden başlattığımda Windows 11 kurulum ekranı geldi ve devam ettim. Bilgisayar yeniden başladıktan sonra tekrar aynı kurulumun en başına attı. Tekrar ilerledikten sonra yeniden başlatma işlemini yaparken aynı yere atmasın diye flash belleği çıkardım. Şimdi bilgisayara hiç ekran gelmiyor, çalışıyor ama siyah ekran.

Tekrar flashı tak kurulum bitince 10 saniyelik bir kısım çıkacak o 10 saniye dolmadan flashı çıkar.

Tekrar flashı tak kurulum bitince 10 saniyelik bir kısım çıkacak o 10 saniye dolmadan flashı çıkar.
10 saniye dolduktan sonra ekran gittiğinde çıkardım flashı. Şu an hiçbir şekilde ekran gelmiyor. Flash takılıykende takılı değilken de.

Yenden başlatırken BIOS'a giriyor mu?

Hayır maalesef o da olmuyor. Klavye ışıkları yanıyor ama dümdüz siyah ekran.

Hocam BIOS'a girmesi lazım. Flash takılıyken cihazı yeniden başlat. BIOS tuşuna art arda bas. Flashı boot ekranında başa al.

Eğer olmuyorsa BIOS çöktü diyeceğim ama BIOS çökmesi Windows kurarken olmaz. BIOS güncellerken elektrik falan giderse BIOS çökebiliyor.

Elektrik gitmedi hocam. Dediğinizi denemiştim ama birazdan tekrar deneyeceğim.

F2 tuşu kurulumdan önce giriyordu hocam. Çok saçma sapan bir şey başıma geldi şu an.

Laptopmu masaüstü mü? Laptopsa ve BIOS çöktüyse cihaz çöp oldu. Masaüstüyse anakart değiştirmen lazım. İnşallah BIOS'u çökmemiştir. Ben Windows kurulumunda BIOS'un çöktüğünü duymadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…