Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.081 Çözümler 9 18 Mart 2025 #1 Arkadaşlar laptopa Windows 11 kurmak istiyorum fakat kurulumunu bir turlu bitiremedim, yardimci olabilecek biri var mi? Disklerde hata cikiyor genelde.
Arkadaşlar laptopa Windows 11 kurmak istiyorum fakat kurulumunu bir turlu bitiremedim, yardimci olabilecek biri var mi? Disklerde hata cikiyor genelde.
Çözüm Einstein 18 Mart 2025 Everythink dedi: Bundan sonra surec yine dongu yine ayni sekil. Genişletmek için tıkla... Flash belleği çıkarıp deneyin.
Everythink dedi: Bundan sonra surec yine dongu yine ayni sekil. Genişletmek için tıkla... Flash belleği çıkarıp deneyin.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.916 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #11 Everythink dedi: Bu sefer de ürün anahtari dogrulanamadi dedi. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atar mısın? Artı 0 Eksi
Everythink dedi: Bu sefer de ürün anahtari dogrulanamadi dedi. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atar mısın?
KS KS Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.081 Çözümler 9 18 Mart 2025 #12 Einstein dedi: Fotoğraf atar mısın? Genişletmek için tıkla... Bunu atayim tekrardan acaba burada mi bir hata var. Diger sürücü 1 secince bu cikiyor Uyariya basinca da bu. Dosya Ekleri image.jpg 103,6 KB · Görüntüleme: 21 image.jpg 111,8 KB · Görüntüleme: 16 image.jpg 122,2 KB · Görüntüleme: 22 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Fotoğraf atar mısın? Genişletmek için tıkla... Bunu atayim tekrardan acaba burada mi bir hata var. Diger sürücü 1 secince bu cikiyor Uyariya basinca da bu.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.916 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #13 Everythink dedi: Bunu atayim tekrardan acaba burada mi bir hata var. Genişletmek için tıkla... Hocam flash belleği çıkarıp bilgisayarı kapatıp açmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Everythink dedi: Bunu atayim tekrardan acaba burada mi bir hata var. Genişletmek için tıkla... Hocam flash belleği çıkarıp bilgisayarı kapatıp açmayı deneyin.
KS KS Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.081 Çözümler 9 18 Mart 2025 #14 Bununla ilgisi var mi? Einstein dedi: Hocam flash belleği çıkarıp bilgisayarı kapatıp açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim. Burada kaldi bakalim bekliyorum belki kurmusumdur benim haberim yoktur Dosya Ekleri image.jpg 49,2 KB · Görüntüleme: 19 Artı 0 Eksi
Bununla ilgisi var mi? Einstein dedi: Hocam flash belleği çıkarıp bilgisayarı kapatıp açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim. Burada kaldi bakalim bekliyorum belki kurmusumdur benim haberim yoktur
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.916 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #15 Everythink dedi: Bununla ilgisi var mi? Deneyeyim. Burada kaldi bakalim bekliyorum belki kurmusumdur benim haberim yoktur Genişletmek için tıkla... Tamam hocam biraz bekleyin düzelir. Artı 0 Eksi
Everythink dedi: Bununla ilgisi var mi? Deneyeyim. Burada kaldi bakalim bekliyorum belki kurmusumdur benim haberim yoktur Genişletmek için tıkla... Tamam hocam biraz bekleyin düzelir.
KS KS Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.081 Çözümler 9 18 Mart 2025 #16 Einstein dedi: Tamam hocam biraz bekleyin düzelir. Genişletmek için tıkla... Allah senden razi olsun ekran geldi cidden kafayi yemek üzerdeydim cok sağ ol. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Tamam hocam biraz bekleyin düzelir. Genişletmek için tıkla... Allah senden razi olsun ekran geldi cidden kafayi yemek üzerdeydim cok sağ ol.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.916 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #17 Everythink dedi: Allah senden razi olsun ekran geldi cidden kafayi yemek üzerdeydim cok sağ ol. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi
Everythink dedi: Allah senden razi olsun ekran geldi cidden kafayi yemek üzerdeydim cok sağ ol. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.