Merhaba. 1 hafta önce yeni sistem dizdim 4060 Ti Ryzen 5 7600'lü. Windows 10 lisanssız şekilde geldi bana sonrasında CMD komutlarıyla lisansı etkinleştirdim. Bilgisayara bir şeyler oldu. Donmaya takılmaya kasmaya başladı. 2-3 defa yeniden başlatınca normale dönüyordu. Sonra Windows 11'e geçeyim belki düzelir dedim ama hala aynı şekilde 2-3 kere yeniden başlatınca düzeliyor. Bunun çözümü nedir?
Merhaba. 1 hafta önce yeni sistem dizdim 4060 Ti Ryzen 5 7600'lü. Windows 10 lisanssız şekilde geldi bana sonrasında CMD komutlarıyla lisansı etkinleştirdim. Bilgisayara bir şeyler oldu. Donmaya takılmaya kasmaya başladı. 2-3 defa yeniden başlatınca normale dönüyordu. Sonra Windows 11'e geçeyim belki düzelir dedim ama hala aynı şekilde 2-3 kere yeniden başlatınca düzeliyor. Bunun çözümü nedir?
Temiz format veya yükseltme mi yaptınız ? CMD ile değil Windows menü üzerinden yapmanız gerekir. KMS diye bir şey var başka ana makine sizi güncelleyebiliyormuş gibi bir şey diyorlardı.
Ben de KMS ile etkinleşmiş ben şimdi etkinleştirmeyi silsem mı daha iyi format mı daha iyi ve şunu da yazım bende bir sürü AE 24 bcc cuantuum bcc shapire oyunlar birkaç uygulama falan yani format atmak pek istemem.
Ben de KMS ile etkinleşmiş ben şimdi etkinleştirmeyi silsem mı daha iyi format mı daha iyi ve şunu da yazım bende bir sürü AE 24 bcc cuantuum bcc shapire oyunlar birkaç uygulama falan yani format atmak pek istemem.
Aslında Kms yi Silmenin Bir Sürü Çılgın Yolu Var Ama Eğer Ben Bunlarla Uğraşmiyim Diyorsanız Size Tavsiyem verilerinizi Yedekleyip Format atmak En Mantıklı Çözüm Bu Olur.
Aslında KMS'yi silmenin bir sürü çılgın yolu var ama eğer ben bunlarla uğraşmayayım diyorsanız size tavsiyem verilerinizi yedekleyip format atmak en mantıklı çözüm bu olur.
Ben Bu Tür Durumlarda Format atmadan önce Bilgisayarımdaki Programların İsmini bir kağıda veya telefonun notuna kaydederdim ve böylelikle format attıktan sonra notta yazan programları yüklerdim.
Ben bu tür durumlarda format atmadan önce bilgisayarımdaki programların ismini bir kağıda veya telefonun notuna kaydederdim ve böylelikle format attıktan sonra notta yazan programları yüklerdim.
Ama bende şu sıkıntı var PC'ye internet bağlı değil ailem interneti yavaşlattığı için izin vermiyor yani telefona yükleyip oradan PC'ye ataçam herhalde.
Ama bende şu sıkıntı var PC'ye internet bağlı değil ailem interneti yavaşlattığı için izin vermiyor yani telefona yükleyip oradan PC'ye ataçam herhalde.
Ama endişe etmeyin. KMS bir virüs değildir. Yalnızca sizin bilgisayrınızı bir nevi sahiplenir yani kendi alanında server olarak kullanır ama bende bir bir zamanlar kullanıyordum ve başıma hiçbir şey gelmedi ama yine de korsan yazılım kullanmamak lazım.