M merakliarastir Femtopat Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #1 Böyle gözüküyor, ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2025
Ewmirk1 Hectopat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 1.031 Çözümler 36 Yer Adana 23 Ağustos 2025 #2 Hocam ekranınızda herhangi bir SSD yada HDD görünmüyor. Sadece USB görünüyor, ondan kaynaklı bir sorun olabilir. Bu forum size yardımcı olabilir. Çözüldü: Windows 11 kurulumunda USB veya IEEE 1394 bağlantı noktası desteklemiyor hatası Merhaba, Acer Nitro 5 aldım, FreeDOS geldi. Rufus ile Windows 11'i USB'ye ayarladım. Lakin hata veriyor. Sanırım SSD'yi görmüyor. techolay.net
Hocam ekranınızda herhangi bir SSD yada HDD görünmüyor. Sadece USB görünüyor, ondan kaynaklı bir sorun olabilir. Bu forum size yardımcı olabilir. Çözüldü: Windows 11 kurulumunda USB veya IEEE 1394 bağlantı noktası desteklemiyor hatası Merhaba, Acer Nitro 5 aldım, FreeDOS geldi. Rufus ile Windows 11'i USB'ye ayarladım. Lakin hata veriyor. Sanırım SSD'yi görmüyor. techolay.net