YeniPasa Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2025 #1 Merhaba, Windows 11'e ihtiyacım olduğu için Linux'dan Windows 11'e geçme kararı aldım. Ama Home mi Pro mu kısmında istediğimi seçince yeniden başlıyor. Nasıl düzeltebilirim? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba, Windows 11'e ihtiyacım olduğu için Linux'dan Windows 11'e geçme kararı aldım. Ama Home mi Pro mu kısmında istediğimi seçince yeniden başlıyor. Nasıl düzeltebilirim? Şimdiden teşekkürler.
lavanta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2013 Mesajlar 1.233 Çözümler 4 Yer Ankara 11 Ekim 2025 #2 Pc özellikleri nedir? Iso kurulum dosyası düzgün inmemiş olabilir. Aklıma gelen bunlar. Artı 0 Eksi
KS KS YeniPasa Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2025 #3 lavanta dedi: PC özellikleri nedir? ISO kurulum dosyası düzgün inmemiş olabilir. Aklıma gelen bunlar. Genişletmek için tıkla... Lenovo IdeaPad Slim 3 AMD Ryzen 5 7520U. 16 GB RAM var ISO dosyasını kontrol ettim. Herhangi bir hata çıkmadı. Artı 0 Eksi
lavanta dedi: PC özellikleri nedir? ISO kurulum dosyası düzgün inmemiş olabilir. Aklıma gelen bunlar. Genişletmek için tıkla... Lenovo IdeaPad Slim 3 AMD Ryzen 5 7520U. 16 GB RAM var ISO dosyasını kontrol ettim. Herhangi bir hata çıkmadı.