YeniPasa Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 12:42 #1 Merhaba, Windows 11'e ihtiyacım olduğu için Linux'dan Windows 11'e geçme kararı aldım. Ama Home mi Pro mu kısmında istediğimi seçince yeniden başlıyor. Nasıl düzeltebilirim? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba, Windows 11'e ihtiyacım olduğu için Linux'dan Windows 11'e geçme kararı aldım. Ama Home mi Pro mu kısmında istediğimi seçince yeniden başlıyor. Nasıl düzeltebilirim? Şimdiden teşekkürler.
lavanta Megapat Katılım 27 Aralık 2013 Mesajlar 1.001 Çözümler 3 Yer Ankara Dün 12:51 #2 Pc özellikleri nedir? Iso kurulum dosyası düzgün inmemiş olabilir. Aklıma gelen bunlar. Artı 0 Eksi
KS KS YeniPasa Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:16 #3 lavanta dedi: PC özellikleri nedir? ISO kurulum dosyası düzgün inmemiş olabilir. Aklıma gelen bunlar. Genişletmek için tıkla... Lenovo IdeaPad Slim 3 AMD Ryzen 5 7520U. 16 GB RAM var ISO dosyasını kontrol ettim. Herhangi bir hata çıkmadı. Artı 0 Eksi
lavanta dedi: PC özellikleri nedir? ISO kurulum dosyası düzgün inmemiş olabilir. Aklıma gelen bunlar. Genişletmek için tıkla... Lenovo IdeaPad Slim 3 AMD Ryzen 5 7520U. 16 GB RAM var ISO dosyasını kontrol ettim. Herhangi bir hata çıkmadı.