E EymenMelih34 Centipat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 8 14 Ekim 2021 #1 Ben 0'dan PC'me format atarak Windows 11 kuracağım. ISO ile diskimi GPT yaptım CMD'den, sonra Secure TPM ıvır zıvırlarını kurdum, sonra kurulum aşamanda belli bir yüzdede takılıyor. Secure option 1 yaptım USB'yi.
Ben 0'dan PC'me format atarak Windows 11 kuracağım. ISO ile diskimi GPT yaptım CMD'den, sonra Secure TPM ıvır zıvırlarını kurdum, sonra kurulum aşamanda belli bir yüzdede takılıyor. Secure option 1 yaptım USB'yi.
Çözüm LOTR Manyağı 15 Ekim 2021 ISO'yu Rufus ile USB'ye yazdırıp temiz kurulum deneyin hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ISO'yu Rufus ile USB'ye yazdırıp temiz kurulum deneyin hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 15 Ekim 2021 #2 ISO'yu Rufus ile USB'ye yazdırıp temiz kurulum deneyin hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
ISO'yu Rufus ile USB'ye yazdırıp temiz kurulum deneyin hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et