Rehber Windows 11 Kurulumu

Hocam ben biraz format gibi şeylerde çok stres oluyorum da direkt yardımcıdan yüklesem herhangi bir hata ile karşılaşırmıyım?
Eğer format gibi bir seçeneği seçmediyseniz, yükseltme, verilerimi silme gibi bir seçeneği seçtiyseniz bir şey olmaz. Ben o yardımcıdan yapmadığımdan dolayı tam ne yazıyor bilmiyorum.

Eğer format gibi bir seçeneği seçmediyseniz, yükseltme, verilerimi silme gibi bir seçeneği seçtiyseniz bir şey olmaz. Ben o yardımcıdan yapmadığımdan dolayı tam ne yazıyor bilmiyorum.
Temiz kurulum yapmak istiyorum yardımcıdan yapamaz mıyım yani?

Benim işlemcimi desteklemiyor ama ona rağmen Windows 11 temiz kurulum yaptım.
Şu an hiçbir sıkıntı yok ve 6 saattir Forza Horizon 4 oynuyorum.

Temiz kurulum yapmak istiyorum yardımcıdan yapamaz mıyım yani?
Yardımcıda da format seçeneği varsa(büyük ihtimal vardır) onu seçip yükselteceksiniz. Eğer olmuyorsa ISO'dan halledebilirsiniz. Yardımcıda tam ne yazdığını bilmediğimden tam bir cevap veremiyorum bunun için de lütfen kusuruma bakmayın.
Benim işlemcimi desteklemiyor ama ona rağmen Windows 11 temiz kurulum yaptım.
Şu an hiçbir sıkıntı yok ve 6 saattir Forza Horizon 4 oynuyorum.
İşlemciniz desteklemediği halde olduysa destek gelmiş olabilir, yoksa nasıl olduğunu bilmiyorum. İyi kullanımlar.

@MR.Sentinus

Microsof'un forumunda birisi işlemcim desteklenenler listesinde yok, güncelleme gelecek mi listeye diye sormuş. Bir yetkili cevap olarak listenin güncellenmeyeceğini ancak işlemci haricinde diğer tüm gereksinimleri karşılıyorsa yükleyip kullanılabileceğini yazmış. Tabi destek verirler mi orasını tam bilmiyorum. Ancak kullanabiliyorsunuz dediklerine göre, bende birazdan kurulumunu yapmayı deneyeceğim.

Şu an kurulumu tamamlamış bulunmaktayım, kurulum esnasında herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. İşlemcim i7-7700HQ, ekran kartım 1050 Ti. Kendisi otomatik olarak tüm sürücü kurulumlarını yaptı, ekstradan şimdilik herhangi bir sürücü kurmama gerek kalmadı. Şimdilik gayet iyi çalışıyor.

Son düzenleme:
Aa gerçekten sizin adınıza çok sevindim. Bu konu hakkında ya siz ya da derseniz ben konu açabiliriz çünkü önemli bir bilgi herkes için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…