Rehber Windows 11 Kurulumu

Hayırlı olsun hocam umarım sağ salim kurarsınız, bir de küçük bir şey soracağım. Bazen bana soruyorlar da yardımcıda yükseltirken format veya verilerimi sakla tarzı bir seçenek çıkıyor mu?
Hocam programı açınca bir kaç şey kabul ettiriyor ondan sonra indirmeye başlıyor 3 adımda herhangi bir seçenek çıkmadı formatla yada sakla gibi.

O zaman sadece yükseltme için bunu kullanmak lazım, çok teşekkür ederim hocam gerçekten bu bilgi sonraki sorularda çok işime yarayacak.
Ne demek hocam ben teşekkür ederim. Bu arada şuan Windows 11 geçmiş bulunmaktayım ve gerçekten çok güzel olmuş Windows 11.

Aa gerçekten sizin adınıza çok sevindim. Bu konu hakkında ya siz ya da derseniz ben konu açabiliriz çünkü önemli bir bilgi herkes için.
Teşekkürler, siz isterseniz konu ile ilgili rehberinizde yazabilirsiniz.

Şimdi kendi dosyalarınız mı yoksa Windows 10 dosyaları mı? Windows 11 yüklendiğine göre Windows 10'un dosyaları büyük ihtimal gitti.
Kendi dosyalarım değil Windows 10'nun kalıntıları çünkü 11 yüklemeden önce 204GB alanım vardı 195'e düşmüş.

Kendi dosyalarım değil Windows 10'nun kalıntıları çünkü 11 yüklemeden önce 204GB alanım vardı 195'e düşmüş.
Windows.old dosyası olabilir. Attığım videoyu deneyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada yeni aklıma geldi, eğer Windows 11'den sonra yeni bir dosya yüklediyseniz C: klasörüne belki ondan da olmuş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…