Rehber Windows 11 Kurulumu

Şu an bir sorun fark ettim. Kullandığım dizüstü modeli imzamda bulunuyor, modele ait ASUS Gaming Center uygulamasını hem sitesinden hem de bilgisayar ile verilen CD ile kurdum ancak ikisinde de uygulama kurulup açılmasına rağmen çalışmıyor. Dolayısıyla klavyenin ışıklarını klavye ile kontrol edemiyorum.

Aynı zamanda diğer ekran parlaklığı, touchpad gibi özelliklere de klavye üzerinden erişemiyorum. Klavyenin ışıklarını kapatmak için bulduğum alternatif yol ROG Aura Core uygulamasından rengi siyah yapınca kapanıyor.

Böyle bir sorun olması çok garip geldi, ASUS yetkilileriyle iletişime geçebiliyor musunuz ve Windows 11'in hangi sürümünü kurdunuz?

Mesajım bulunsun 2200g işlemci yüzünden yükleyemedim.

Eğer birisi aynı işlemci ile deneyip çalıştırabilip beni bilgilendirirse sevinirim.

Yükleyenlere hayırlı olsun.

Home sürümünü kurdum. Henüz ASUS ile iletişime geçmedim.
Biraz baktım internette başka sorun yaşayan var mı diye, ASUS gibi bir firmanın Windows 11'e karşı önlem almaması çok garip. ASUS Gaming Center ve benzeri şeyleri yeniden kurup ekran kartınızın driverlarını bir kontrol edebilir misiniz?
Mesajım bulunsun 2200g işlemci yüzünden yükleyemedim.

Eğer birisi aynı işlemci ile deneyip çalıştırabilip beni bilgilendirirse sevinirim.

Yükleyenlere hayırlı olsun.

Bu belki size yardımcı olabilir. Tavsiye ettiğim uyumluluk uygulamasını çalıştırdınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…