Rehber Windows 11 Kurulumu

Tamamdır hocam bunu da halettim 24GB alan açıldı.

İşlemcim Intel i5 6200U ve desteklenen işlemciler listesinde yok. Fakat diğer her şey uygun gözüküyor. Yani ben şimdi Windows 11 kursam güncelleme alabilir miyim?

Bu konuda arkadaş rehber hazırlamış. Bunu deneyip kurmaya çalışın olma ihtimali de var.

Benim zaten sanırım böyle bir ISO'ya ihtiyacım yok çünkü hem TPM 2.0 destekliyor anakartım hem de Secure Boot açık. Eğer ben bu şekilde bypass edip kursam bile zaten ardından güncelleme alamayacaksam sistem internetten bunu kontrol eder ve alamam diye düşünüyorum.

Güncelleme kısmını ilk defa duyuyorum. Desteklenmeyen işlemci olursa güncelleme alınamıyor mu?

İşlemci değil de direkt desteklenmeyen donanımlı cihazlarda güncelleme alınmıyor diye biliyorum.
Biraz ben de araştırdım sanırım şuanlık güncelleme almıyor ama ileride alır mı bilmiyorum. Eğer geçmek istiyorsanız elinizde mutlaka Windows 10 ISO’su olsun, eğer geçmek istemezseniz de şimdilik beklememiz gerek.

Arkadaşlar elimde bir cihaz var ASUS N56vz 2013 model dizüstü bilgisayar.

Tabi ki sistem eski olduğu için desteklememekte ama ben denemek istiyorum. Sistemde Windows 7 kurulu cihaz bayağı hantal (5 yıldır format atılmadı ayrıca termal macun yenilenmedi)

Format atıp deneyeceğim eğer sağlam bir sonuç alabilirsem buraya yazarım.

Sistem özellikleri:

i7 3630Q işlemci GT 650 2 GB Ekran kartı 8 GB RAM 250 GB EVO850 SSD

Tamamdır hocam sonucu bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…