Rehber Windows 11 Kurulumu

Hayırlı olsun hocam, bir sıkıntı falan var mı akıcı mı?

Daha tam olarak her şeyi tamamlamadım sürücüler vs. güncelliyorum bakalım memnun kalmazsam buradan yazarım. Şu anlık sıkıntı yok gibi.
Hayırlı olsun hocam, bir sıkıntı falan var mı akıcı mı?

Uygulamalar da takılma yapıyor şu an Windows 10 USB'si hazırlayacağım hazır da dursun.

Son düzenleme:
Merhaba.
Ben Windows 11'e geçmek istiyorum işlemcim 6.nesil TPM her şeyi destekliyor normal ISO dosyasını indirip öyle yazdırıp mı kurulum yapmalıyım.
Sadece işlemci desteklemiyor.
Secure Boot ve TPM olanı mı seçmeliyim yoksa Secure Boot TPM bypass olanı mı yardımcı olabilir misiniz?
Normal direk kuramaz mıyım?

Benim sadece işlemci desteklemiyordu ISO indirip yazdırıp normal kurulum yaptım eğer TPM desteği yoksa Rufus'da o ayarı değiştirip yazdırmalısın.

Benim sadece işlemci desteklemiyordu ISO indirip yazdırıp normal kurulum yaptım eğer TPM desteği yoksa Rufus'da o ayarı değiştirip yazdırmalısın.

Merhaba teşekkürler geri dönüşünüz için TPM ve Secure Boot destekliyor sadece işlemci desteklemiyordu temiz kurulum yapıp geçtim bypass etmden .
Şimdilik güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…