Rehber Windows 11 Kurulumu

Önceden Windows 11 kullanıyordum aslında hızlıda çalışıyordu sistemim desteklememesine rağmen AMD A9 9420 işlemci kullanıyorum hala Home sürümünde internet gerekli mi, kurmayı önerir misiniz?

Güncelleştirmede varsa yapabilirsiniz yoksa rehberde attığım ISO dosyasını indirin. Windows 10 lisans anahtarınız varsa yükselterek geçebilirsiniz diye biliyorum. En kötü komut işlemi ile halledersiniz çünkü OEM'mi tam bilmiyorum keyiniz.
Önceden Windows 11 kullanıyordum aslında hızlıda çalışıyordu sistemim desteklememesine rağmen AMD A9 9420 işlemci kullanıyorum hala Home sürümünde internet gerekli mi, kurmayı önerir misiniz?
Önceden daha iyi performans veriyorsa geçmenizde bir sorun olmaz diye tahmin ediyorum. İnternet güncelleştirme anlamında gerekli olur onu kurduktan sonra da internete bağlayabilirsiniz.

Gerek kalmadı hocam PC 1 ay önce çöp oldu. Format ekranında siyah ekranda kalıyor, her şey denendi sonuç sıfır. Yeni alayım diyorum normal bişey 10.000 TL'den başlıyor.
Linux kurun. Hem güzel bir dünyaya giriş yapmış olursunuz. Yeni konu açıp beni etiketlerseniz yardımcı olabilirim.

Linux kurun. Hem güzel bir dünyaya giriş yapmış olursunuz. Yeni konu açıp beni etiketlerseniz yardımcı olabilirim.
Hocam o da olmuyor. Diğer işletim sistemlerini de denedim kurmayı. USB'den başlatıyorum 1 hafta bile beklediğim oldu ama gelmiyor ekran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…