Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.217 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #11 ismailbirtuhafadam dedi: Özür diliyorum ama anlayamadım. Maalesef VMD göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam VMD olması lazım bu videodaki gibi en aşağıya inip dikkatlice bakın.
ismailbirtuhafadam dedi: Özür diliyorum ama anlayamadım. Maalesef VMD göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam VMD olması lazım bu videodaki gibi en aşağıya inip dikkatlice bakın.
I ismailbirtuhafadam Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #12 Merhaba sorunum, bootable belleği MacOs sistemde hazırlamaktan kaynaklıymış. Windows bir sistemle hazırlayınca doğrudan kuruluma geçti. Benzer sorun yaşayıp buraya gelen arkadaşların bilgisi olsun.
Merhaba sorunum, bootable belleği MacOs sistemde hazırlamaktan kaynaklıymış. Windows bir sistemle hazırlayınca doğrudan kuruluma geçti. Benzer sorun yaşayıp buraya gelen arkadaşların bilgisi olsun.