Çözüldü Windows 11 kurulumunda disk seçimi nasıl olmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yusuko

Hectopat
Arkadaşlar, USB'me Windows 11 attım ve boot priotry ayarlayıp kurulum yapıyorum buradakilerden hangilerini silmeliyim, hangisine kurmalıyım? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Bilgisayarda 2 SSD var 1 tanede Windows 11'i kurdugum 1TB USB takılı.

Dosya Ekleri

• IMG_3811.jpeg
    412,2 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_3810.jpeg
    538,4 KB · Görüntüleme: 32
Çözüm
Eski Windows'un olduğu diski sil, USB kalsın, hızlı olan SSD'ye yükle.
Eski Windows'un olduğu diski sil, USB kalsın, hızlı olan SSD'ye yükle.

Çözüm
Öncelikle;
1.) Tüm bölümleri sil
2.) Kurmak istediğin diski seç ve biçimlendir yazan butona tıkla
3.) tekrardan kurmak istediğin diski seç ve ileri tusuna bas

BIOS'tan diski tamamen silebilirsin ama RAID modda silme. Sildikten sonra Windows kurulumundan biçimlendirip SSD'ye kur oyunları da hard diske atarsın. Hızlı yukleme gereken oyunları (mesela fortnite) SSD'ye atarsın.

Disk 0 senin ana diskin. SSD hangisinde ise ona kur. İstersen delet partiondan birleştir.

BIOS'tan diski tamamen silebilirsin ama RAID modda silme. Sildikten sonra Windows kurulumundan biçimlendirip SSD'ye kur oyunları da hard diske atarsın. Hızlı yukleme gereken oyunları (mesela Fortnite) SSD'ye atarsın.

Adamın aklını karıştırmayın. Önündeki ekran açıkken basit bir şekilde halledebilir işini.

Sağolun arkadaşlar usb dışında hepsini sildimde sizce disk0amı yoksa 2ci ssdyemi kurmalıyım win11i birşey farkedermi ikiside ssd birinin alanı daha yüksek

Sağolun arkadaşlar usb dışında hepsini sildimde sizce disk0amı yoksa 2ci ssdyemi kurmalıyım win11i birşey farkedermi ikiside ssd birinin alanı daha yüksek
Hızlı olana yükle, bilgisayar hızlı açılır.

ben düşük ssd kurarım. diğerine de oyun vs. disk 1 kursan da olur.

Hızı yük olana kur.

Tamamdır teşekkür ederim yanıtlarınız için.iyi forumlar iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…