Windows 11 kurulumunda “ınstall driver to show hardware” hatası nasıl çözülür?

beritankorkusuz

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Hukuk
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

AMD Ryzen 9 9900X, ASUS ROG STRIX X870E-E, Samsung 990 Pro 2TB SSD mevcut sistemimde.

Windows 11 kurulumunda bu hatayı alıyorum, internette yaptığım araştırmalarda hep Intel işlemcilere ait çözümler vardı.

Bu hatayı nasıl çözebilirim?

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

AMD Ryzen 9 9900X, ASUS ROG STRIX X870E-E, Samsung 990 Pro 2TB SSD mevcut sistemimde.

Windows 11 kurulumunda bu hatayı alıyorum, internette yaptığım araştırmalarda hep Intel işlemcilere ait çözümler vardı.

Bu hatayı nasıl çözebilirim?

RAID sürücüsü ile diski tanıtmayı deneyin.

1742744783164.png

Hocam böyle hata veriyor.

Hocam eğer 24H2 kurduysanız 23H2 deneyin. Hem arkadaşımda hem de bende 24H2 bu hatayı veriyordu. Daha sonra isterseniz 24H2'ye geçebilirsiniz ancak önermem çünkü hatalar var hala.

Hocam Intel işlemciler için o video, benim işlemcim AMD.

Hocam indirdiğiniz RAID sürücüsünü videodaki gibi tanıtacaksanız. Videoda Intel işlemciler için çözümü gösteriyor ama aynı mantıkla yapacaksınız. Benim verdiğim linkteki RAID sürücüsü ile deneyin.

Hocam indirdiğiniz RAID sürücüsünü videodaki gibi tanıtacaksanız. Videoda Intel işlemciler için çözümü gösteriyor ama aynı mantıkla yapacaksınız. Benim verdiğim linkteki RAID sürücüsü ile deneyin.
Hocam bendeki raid sürücüsünü flash disk e yükledikten sonra göz at dediğim zaman sürücü çıkmıyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı