Merhabalar, yeni aldığım freedos bilgisayara Windows 11 kuruyorum. Fakat kurulum esnasında beni internete bağlamak istiyor fakat hiçbir WiFi gözükmüyor bu yüzden devam edemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Shift + F10 yapıp Command Prompt(CMD)'yi açın ve taskmgr yazın. Sonra Görev Yöneticisi açılacak oradan sanırım Ayrıntılar kısmında olucak ama tam hatırlamıyorum böyle OOBEConnectionFlow.exe bir şey olucak ona sağ tıklayıp görevi sonlandır diyince olması gerek.
Merhabalar, yeni aldığım freedos bilgisayara Windows 11 kuruyorum. Fakat kurulum esnasında beni internete bağlamak istiyor fakat hiçbir WiFi gözükmüyor bu yüzden devam edemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?Eki Görüntüle 1673949
Merhaba dostum, kurulumu yaparken Shift + F10 a bas, ardından OOBE\BYPASSNRO yaz, Windows 11 Setup`unu yeniden başlatıcak, ardından "İnternet Bağlantım Yok" seçeneği çıkacak ve sorununuz çözülecek.
Merhaba dostum, kurulumu yaparken Shift + F10 a bas, ardından OOBE\BYPASSNRO yaz, Windows 11 Setup`unu yeniden başlatıcak, ardından "İnternet Bağlantım Yok" seçeneği çıkacak ve sorununuz çözülecek.
Merhabalar, yeni aldığım freedos bilgisayara Windows 11 kuruyorum. Fakat kurulum esnasında beni internete bağlamak istiyor fakat hiçbir WiFi gözükmüyor bu yüzden devam edemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?Eki Görüntüle 1673949