taktaktak Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 1.175 Çözümler 2 22 Ocak 2023 #1 Merhaba, bilgisayarımı yerel yeniden yüklemeyle sıfırladım ama kurulumda Türkçe yok ve her şey İngilizce. Neden böyle oldu bilen var mı?
Merhaba, bilgisayarımı yerel yeniden yüklemeyle sıfırladım ama kurulumda Türkçe yok ve her şey İngilizce. Neden böyle oldu bilen var mı?
4 467199 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 1.128 Makaleler 1 Çözümler 7 22 Ocak 2023 #2 taktaktak dedi: Merhaba, bilgisayarımı yerel yeniden yüklemeyle sıfırladım ama kurulumda Türkçe yok ve her şey İngilizce. Neden böyle oldu bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam İSO dosyası Türkçe mi?
taktaktak dedi: Merhaba, bilgisayarımı yerel yeniden yüklemeyle sıfırladım ama kurulumda Türkçe yok ve her şey İngilizce. Neden böyle oldu bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam İSO dosyası Türkçe mi?
taktaktak Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 1.175 Çözümler 2 22 Ocak 2023 #3 467199 dedi: Hocam ISO dosyası Türkçe mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #4 taktaktak dedi: Merhaba, bilgisayarımı yerel yeniden yüklemeyle sıfırladım ama kurulumda Türkçe yok ve her şey İngilizce. Neden böyle oldu bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bir daha boot edip deneyin olmadı ingilizce kurun sonra türkçe Dil paketini kurun.
taktaktak dedi: Merhaba, bilgisayarımı yerel yeniden yüklemeyle sıfırladım ama kurulumda Türkçe yok ve her şey İngilizce. Neden böyle oldu bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bir daha boot edip deneyin olmadı ingilizce kurun sonra türkçe Dil paketini kurun.
taktaktak Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 1.175 Çözümler 2 22 Ocak 2023 #5 EMİR37 dedi: Bir daha boot edip deneyin olmadı İngilizce kurun sonra Türkçe dil paketini kurun. Genişletmek için tıkla... Denedim kapatıp açtım dil seçimindede lisansınız tek dili destekliyor diyor.
EMİR37 dedi: Bir daha boot edip deneyin olmadı İngilizce kurun sonra Türkçe dil paketini kurun. Genişletmek için tıkla... Denedim kapatıp açtım dil seçimindede lisansınız tek dili destekliyor diyor.