EmreB6 Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #1 Selam, arkadaşlar. FreeDOS cihazıma Windows 11 Home kurdum. Girişte Ethernet bağlantısı istediğinde geç yaptım. Daha sonra Wi-Fi'ya baktığımda Wi-Fi kısmını göremedim. Cihazda bunu nasıl halledebilirim, yardımcı olur musunuz?
Selam, arkadaşlar. FreeDOS cihazıma Windows 11 Home kurdum. Girişte Ethernet bağlantısı istediğinde geç yaptım. Daha sonra Wi-Fi'ya baktığımda Wi-Fi kısmını göremedim. Cihazda bunu nasıl halledebilirim, yardımcı olur musunuz?
Çözüm MzSe 25 Mart 2024 EmreB6 dedi: Hocam adaptör derken Genişletmek için tıkla... Wi-fi adaptörü. Masaüstü için kullanılıyor. Takın ve windows update yapın sonrasında gerek kalmayacaktır. Laptop mu bir de?
EmreB6 dedi: Hocam adaptör derken Genişletmek için tıkla... Wi-fi adaptörü. Masaüstü için kullanılıyor. Takın ve windows update yapın sonrasında gerek kalmayacaktır. Laptop mu bir de?
Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.045 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 25 Mart 2024 #11 EmreB6 dedi: Hocam Wi-Fi adaptörü bağladım lâkin kendi Wi-Fi ağımı görmüyor. Evet, şu anda adaptör üzerinden bağlantı sağladım ve güncellemeleri Windows Update üzerinden yapıyoruz, değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
EmreB6 dedi: Hocam Wi-Fi adaptörü bağladım lâkin kendi Wi-Fi ağımı görmüyor. Evet, şu anda adaptör üzerinden bağlantı sağladım ve güncellemeleri Windows Update üzerinden yapıyoruz, değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
KS KS EmreB6 Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #12 Fueren dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim,bir sorum olursa tekrardan iletirim daim olun. Artı 0 Eksi
Fueren dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim,bir sorum olursa tekrardan iletirim daim olun.
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 25 Mart 2024 #13 EmreB6 dedi: Hocam Wi-Fi adaptörü bağladım lâkin kendi Wi-Fi ağımı görmüyor. Evet, şu anda adaptör üzerinden bağlantı sağladım ve güncellemeleri Windows Update üzerinden yapıyoruz, değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet windows update ile yapmanız gerekiyor. Artı 0 Eksi
EmreB6 dedi: Hocam Wi-Fi adaptörü bağladım lâkin kendi Wi-Fi ağımı görmüyor. Evet, şu anda adaptör üzerinden bağlantı sağladım ve güncellemeleri Windows Update üzerinden yapıyoruz, değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet windows update ile yapmanız gerekiyor.