DeeJMert Kilopat Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 314 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #1 Windows 11'i Update ile kurarken de Windows 11 aracı ile kurarken de resimdeki hatayı alıyorum. Sorunun çözümünü bilen var mı? Şimdiden teşekkürler. Notlar: -Bilgisayarım Windows 11 destekliyor. -Windows 10 Home sürümü kullanıyorum(20H2). Dosya Ekleri w11 hatası.jpeg 49,5 KB · Görüntüleme: 124
Windows 11'i Update ile kurarken de Windows 11 aracı ile kurarken de resimdeki hatayı alıyorum. Sorunun çözümünü bilen var mı? Şimdiden teşekkürler. Notlar: -Bilgisayarım Windows 11 destekliyor. -Windows 10 Home sürümü kullanıyorum(20H2).
BenimadımYusuf Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.157 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #2 Minidump atar mısın?
MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 3 Kasım 2021 #3 ISO ile temiz kurulum ile dener misiniz?
RedComandante Megapat Katılım 8 Temmuz 2014 Mesajlar 294 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #4 Mevcut kullandığınız Windows 10 sürümünüz eski, 21H1 sürümüne geçip bir de öyle deneyin.
DeeJMert Kilopat Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 314 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #5 BenimadımYusuf dedi: Minidump atar mısın? Genişletmek için tıkla... Minidump dosyası kaydetmemiş. MotoCBR dedi: ISO ile temiz kurulum ile dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Mevcut dosyalarımı kaybetmek istemiyorum. RedComandante dedi: Mevcut kullandığınız Windows 10 sürümünüz eski, 21H1 sürümüne geçip bir de öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim.
BenimadımYusuf dedi: Minidump atar mısın? Genişletmek için tıkla... Minidump dosyası kaydetmemiş. MotoCBR dedi: ISO ile temiz kurulum ile dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Mevcut dosyalarımı kaybetmek istemiyorum. RedComandante dedi: Mevcut kullandığınız Windows 10 sürümünüz eski, 21H1 sürümüne geçip bir de öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim.
MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 3 Kasım 2021 #6 DeeJMert dedi: Minidump dosyası kaydetmemiş. Mevcut dosyalarımı kaybetmek istemiyorum. Deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Yedekleyin.
DeeJMert dedi: Minidump dosyası kaydetmemiş. Mevcut dosyalarımı kaybetmek istemiyorum. Deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Yedekleyin.
DeeJMert Kilopat Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 314 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #7 MotoCBR dedi: Yedekleyin. Genişletmek için tıkla... Update ile yüklemeye çözüm bulamazsam öyle yapacağım. RedComandante dedi: Mevcut kullandığınız Windows 10 sürümünüz eski, 21H1 sürümüne geçip bir de öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Son düzenleme: 4 Kasım 2021
MotoCBR dedi: Yedekleyin. Genişletmek için tıkla... Update ile yüklemeye çözüm bulamazsam öyle yapacağım. RedComandante dedi: Mevcut kullandığınız Windows 10 sürümünüz eski, 21H1 sürümüne geçip bir de öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmadı.