mertelos Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 340 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #1 RAM 6GB SSD veya HDD modeli WD Green 120 GB Ekran kartı AMD Radeon 5500 Series 1GB Anakart DDR3 İşlemci E6500 TPM sürümünden dolayı kurulmuyordu YouTube'dan video izleyerek Regedit'ten hallettim. Şimdi mavi ekran verip resetliyor nasıl yaparım? Dosya Ekleri 20230606_215208.jpg 125,6 KB · Görüntüleme: 35 Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2023
TPM sürümünden dolayı kurulmuyordu YouTube'dan video izleyerek Regedit'ten hallettim. Şimdi mavi ekran verip resetliyor nasıl yaparım?
Keremyzc54 Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 357 Çözümler 11 Yer Sakarya, Adapazarı Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #2 Hocam zaten sisteminiz Windows 11 kurmak için uygun değil kursanız bile stabil çalışmayacaktır cevap: Regedit'te bir şeyleri eksik yapmış olabilirsiniz. Tekrardan kurmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Hocam zaten sisteminiz Windows 11 kurmak için uygun değil kursanız bile stabil çalışmayacaktır cevap: Regedit'te bir şeyleri eksik yapmış olabilirsiniz. Tekrardan kurmayı deneyin.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.873 Makaleler 60 Çözümler 829 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #3 mertelos dedi: TPM sürümünden dolayı kurulmuyordu YouTube'dan video izleyerek Regedit'ten hallettim. Şimdi mavi ekran verip resetliyor nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Sistemin yetersiz Win 10 kullan. TMP'yi Rufus ile pas geçebiliyorsun Regedite gerek yok. Artı 0 Eksi
mertelos dedi: TPM sürümünden dolayı kurulmuyordu YouTube'dan video izleyerek Regedit'ten hallettim. Şimdi mavi ekran verip resetliyor nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Sistemin yetersiz Win 10 kullan. TMP'yi Rufus ile pas geçebiliyorsun Regedite gerek yok.