anilyararli12 Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #1 RAM 16 Ekran kartı RTX 3050 Ti 512 GB SSD'ye rağmen Windows 11 kurulum ekranında kaldım bu şekil. Anlamadım. Dosya Ekleri image.jpg 106,6 KB · Görüntüleme: 33
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 26 Temmuz 2023 #2 BIOS'dan disk yöneticisini AHCI yapın. IDE uyumluluğunu kapatın.
anilyararli12 Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #3 Nizel G dedi: BIOS'tan disk yöneticisini AHCI yapın. IDE uyumluluğunu kapatın. Genişletmek için tıkla... VMD ayarini disabled yaptim sürücüler gözüktü kurdum. Hocam boot ayarını ve VMD'yi tekrar açmam gerekiyor mu Windows kurulumundan sonra.
Nizel G dedi: BIOS'tan disk yöneticisini AHCI yapın. IDE uyumluluğunu kapatın. Genişletmek için tıkla... VMD ayarini disabled yaptim sürücüler gözüktü kurdum. Hocam boot ayarını ve VMD'yi tekrar açmam gerekiyor mu Windows kurulumundan sonra.
celilemrednsmnt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 5.244 Makaleler 2 Çözümler 26 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 26 Temmuz 2023 #4 Sistem özelliklerini bilmiyorum ama bu videodaki çözümü bir deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sistem özelliklerini bilmiyorum ama bu videodaki çözümü bir deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 26 Temmuz 2023 #5 anilyararli12 dedi: VMD ayarini disabled yaptim sürücüler gözüktü kurdum. Hocam boot ayarını ve VMD'yi tekrar açmam gerekiyor mu Windows kurulumundan sonra. Genişletmek için tıkla... Açabilirsiniz.
anilyararli12 dedi: VMD ayarini disabled yaptim sürücüler gözüktü kurdum. Hocam boot ayarını ve VMD'yi tekrar açmam gerekiyor mu Windows kurulumundan sonra. Genişletmek için tıkla... Açabilirsiniz.
anilyararli12 Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #6 Nizel G dedi: Açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bootu enabled yaptım mesela vnb yide desabled bunlar kalsa oluyor mu sonradan sıkıntı çıkarır mı?
Nizel G dedi: Açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bootu enabled yaptım mesela vnb yide desabled bunlar kalsa oluyor mu sonradan sıkıntı çıkarır mı?
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 26 Temmuz 2023 #7 anilyararli12 dedi: Bootu enabled yaptım mesela vnb yide desabled bunlar kalsa oluyor mu sonradan sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Kurulum esnasında az sürücü olduğundan sıkıntı yaşadınız. Tam kurulumda açsanız da sorun olmaz. Kapalı kalsa da performans düşük çalışır, bir şey olmaz.
anilyararli12 dedi: Bootu enabled yaptım mesela vnb yide desabled bunlar kalsa oluyor mu sonradan sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Kurulum esnasında az sürücü olduğundan sıkıntı yaşadınız. Tam kurulumda açsanız da sorun olmaz. Kapalı kalsa da performans düşük çalışır, bir şey olmaz.