Çözüldü Windows 11 kurulurken disk bölümünde ne yapılmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba, birkaç tane küçük bölümleri sildim. Fakat sürücü 0 ayrılmamış alan ile diğer sürücü 0 ayrılmamış. Alan kaldı bunlar silinmiyor. Sürücü 0 bölüm 1'i direk sileyim mi yoksa önce biçimlendir mi diyeyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Temiz kurulum için bütün diskleri biçimlendir ve sil. Hangi diske Windows kurmak istiyorsan ona tıkla ve sonraki adıma geç.
Temiz kurulum için bütün diskleri biçimlendir ve sil. Hangi diske Windows kurmak istiyorsan ona tıkla ve sonraki adıma geç.

Çözüm
Hocam sürücü 0 bölüm 1 direk sildim diğer 2 diskte gitti zaten sonra yeni aldığım 931 GB olana kurdum. Doğru yapmış mıyım?

Doğru yapmışsınız bilgisayar açıldığında 480'lik disk muhtemelen gözükmeyecektir. Onu da aktif etmek için "Sabit disk bölümlerini oluştur ve biçimlendir - ayrılmamış kısmına sağ tıklayıp yeni basit birim deyin ardından istediğiniz harfi verip kullanabilirsiniz.

Evet diğer disk gözükmüyor onu da şimdi ayarlayayım teşekkürler.

Hocam nasıl yapacağımı anlamadım.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    263,4 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…