Wörp Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 389 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ghost 8 Şubat 2025 #1 RAM 16 Ekran kartı rx 6700xt Merhaba arkadaşlar çok çaresiz hissediyorum. Çözümünü araştırdım bulamadım. Dosya Ekleri IMG_20250208_154741.jpg 96,9 KB · Görüntüleme: 58
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 8 Şubat 2025 #2 Kurulum ekranı hiç gelmedi mi yoksa kurulum tamamlandıktan sonra mı burada takıldı?
Wörp Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 389 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ghost 8 Şubat 2025 #3 Said HtmAGl dedi: Kurulum ekranı hiç gelmedi mi yoksa kurulum tamamlandıktan sonra mı burada takıldı? Genişletmek için tıkla... Tamamlandıktan sonra. Bu ekrandan sonra Gigabyte ekranına geçiyor sonra sürekli yuvarlak dönüyor. Dosya Ekleri IMG_20250208_162226.jpg 120,4 KB · Görüntüleme: 39 Son düzenleme: 8 Şubat 2025
Said HtmAGl dedi: Kurulum ekranı hiç gelmedi mi yoksa kurulum tamamlandıktan sonra mı burada takıldı? Genişletmek için tıkla... Tamamlandıktan sonra. Bu ekrandan sonra Gigabyte ekranına geçiyor sonra sürekli yuvarlak dönüyor.
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 8 Şubat 2025 #4 Wörp dedi: Tamamlandıktan sonra. Bu ekrandan sonra Gigabyte ekranına geçiyor sonra sürekli yuvarlak dönüyor. Genişletmek için tıkla... Sen Windows 10'dan 11'e mi yükseltiyordun yoksa direkt USB ile kurulum mu?
Wörp dedi: Tamamlandıktan sonra. Bu ekrandan sonra Gigabyte ekranına geçiyor sonra sürekli yuvarlak dönüyor. Genişletmek için tıkla... Sen Windows 10'dan 11'e mi yükseltiyordun yoksa direkt USB ile kurulum mu?
Wörp Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 389 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ghost 8 Şubat 2025 #5 Said HtmAGl dedi: Sen Windows 10'dan 11'e mi yükseltiyordun yoksa direkt USB ile kurulum mu? Genişletmek için tıkla... USB ile kurulum. bu ekrandan sonra sürekli yeniden başlıyor Dosya Ekleri IMG_20250208_162527.jpg 91,7 KB · Görüntüleme: 32
Said HtmAGl dedi: Sen Windows 10'dan 11'e mi yükseltiyordun yoksa direkt USB ile kurulum mu? Genişletmek için tıkla... USB ile kurulum. bu ekrandan sonra sürekli yeniden başlıyor
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 8 Şubat 2025 #6 Wörp dedi: bu ekrandan sonra sürekli yeniden başlıyor Genişletmek için tıkla... Loop'a girip hep bu ekrana mı atıyor peki? %30'dan sonrasını devam ettiriyor mu?
Wörp dedi: bu ekrandan sonra sürekli yeniden başlıyor Genişletmek için tıkla... Loop'a girip hep bu ekrana mı atıyor peki? %30'dan sonrasını devam ettiriyor mu?
Wörp Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 389 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ghost 8 Şubat 2025 #7 Said HtmAGl dedi: Loop'a girip hep bu ekrana mı atıyor peki? %30'dan sonrasını devam ettiriyor mu? Genişletmek için tıkla... Hep aynı ekran devam etmiyor yuvarlak dönüyor. yarım saattir aynı hayatımda hiç böyle bir seyle karşılaşmadım
Said HtmAGl dedi: Loop'a girip hep bu ekrana mı atıyor peki? %30'dan sonrasını devam ettiriyor mu? Genişletmek için tıkla... Hep aynı ekran devam etmiyor yuvarlak dönüyor. yarım saattir aynı hayatımda hiç böyle bir seyle karşılaşmadım
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 8 Şubat 2025 #8 Wörp dedi: Hep aynı ekran devam etmiyor yuvarlak dönüyor. Genişletmek için tıkla... Peki ISO'yu nerden aldın? Hangi sürüm?
Wörp dedi: Hep aynı ekran devam etmiyor yuvarlak dönüyor. Genişletmek için tıkla... Peki ISO'yu nerden aldın? Hangi sürüm?
Wörp Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 389 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ghost 8 Şubat 2025 #9 Said HtmAGl dedi: Peki ISO'yu nereden aldın? Hangi sürüm? Genişletmek için tıkla... Microsoft'un sitesinden Rufus ile yazdım sonra kurulumu yaptım. Niye kimse yardım etmiyor her şeyi denedim yine olmuyor.
Said HtmAGl dedi: Peki ISO'yu nereden aldın? Hangi sürüm? Genişletmek için tıkla... Microsoft'un sitesinden Rufus ile yazdım sonra kurulumu yaptım. Niye kimse yardım etmiyor her şeyi denedim yine olmuyor.
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 8 Şubat 2025 #10 Wörp dedi: Microsoft'un sitesinden Rufus ile yazdım sonra kurulumu yaptım. Niye kimse yardım etmiyor her şeyi denedim yine olmuyor. Genişletmek için tıkla... Pardon. Bilgisayarı güç tuşundan kapattın mı? Direkt güç sorunu diyemeyiz USB'yi takıp tekrardan kurulum yapmaya çalış. PC'yi yeni mi topladın?
Wörp dedi: Microsoft'un sitesinden Rufus ile yazdım sonra kurulumu yaptım. Niye kimse yardım etmiyor her şeyi denedim yine olmuyor. Genişletmek için tıkla... Pardon. Bilgisayarı güç tuşundan kapattın mı? Direkt güç sorunu diyemeyiz USB'yi takıp tekrardan kurulum yapmaya çalış. PC'yi yeni mi topladın?