Wörp Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 389 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ghost 8 Şubat 2025 #11 Said HtmAGl dedi: Pardon. Bilgisayarı güç tuşundan kapattın mı? Direkt güç sorunu diyemeyiz USB'yi takıp tekrardan kurulum yapmaya çalış. PC'yi yeni mi topladın? Genişletmek için tıkla... Defalarca tekrar kurulum yaptım yine olmadı Hayır bilgisayarı yeni almadım 2 yıldır Windows 10 kullanıyorum.
Said HtmAGl dedi: Pardon. Bilgisayarı güç tuşundan kapattın mı? Direkt güç sorunu diyemeyiz USB'yi takıp tekrardan kurulum yapmaya çalış. PC'yi yeni mi topladın? Genişletmek için tıkla... Defalarca tekrar kurulum yaptım yine olmadı Hayır bilgisayarı yeni almadım 2 yıldır Windows 10 kullanıyorum.
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 8 Şubat 2025 #12 Wörp dedi: Defalarca tekrar kurulum yaptım yine olmadı Hayır bilgisayarı yeni almadım 2 yıldır Windows 10 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Technopat'tan 23H2'nin ISO dosyasını bulup rufus'la yazdır.
Wörp dedi: Defalarca tekrar kurulum yaptım yine olmadı Hayır bilgisayarı yeni almadım 2 yıldır Windows 10 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Technopat'tan 23H2'nin ISO dosyasını bulup rufus'la yazdır.