bir2bir3bir4 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 2.362 Çözümler 21 6 Ekim 2021 #1 Windows 11 ISO üzerinden kurmaya çalışıyorum fakat TPM 2.0 hatası alıyorum. Microsoftun sitesindeki regedit yöntemini denedim fakat işe yaramadı.
Windows 11 ISO üzerinden kurmaya çalışıyorum fakat TPM 2.0 hatası alıyorum. Microsoftun sitesindeki regedit yöntemini denedim fakat işe yaramadı.
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Ekim 2021 #2 Modlu ISO'ların çıkmasını bekleyin.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 6 Ekim 2021 #3 Ajan_47 dedi: Modlu ISO'ların çıkmasını bekleyin. Genişletmek için tıkla... Niye ki? Rehberimiz var zaten: TPM'siz Sisteme Windows 11 Nasıl Kurulur? TPM 2.0 desteğinden yoksun olsa bile tüm sistemlere Windows 11 kurulumu yapmamıza imkan tanıyan yöntemi tüm detaylarıyla anlatıyoruz. Microsoft, www.technopat.net
Ajan_47 dedi: Modlu ISO'ların çıkmasını bekleyin. Genişletmek için tıkla... Niye ki? Rehberimiz var zaten: TPM'siz Sisteme Windows 11 Nasıl Kurulur? TPM 2.0 desteğinden yoksun olsa bile tüm sistemlere Windows 11 kurulumu yapmamıza imkan tanıyan yöntemi tüm detaylarıyla anlatıyoruz. Microsoft, www.technopat.net
bir2bir3bir4 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 2.362 Çözümler 21 6 Ekim 2021 #4 Recep Baltaş dedi: Niye ki? Rehberimiz var zaten: TPM'siz Sisteme Windows 11 Nasıl Kurulur? TPM 2.0 desteğinden yoksun olsa bile tüm sistemlere Windows 11 kurulumu yapmamıza imkan tanıyan yöntemi tüm detaylarıyla anlatıyoruz. Microsoft, www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam işe yaramadı maalesef.
Recep Baltaş dedi: Niye ki? Rehberimiz var zaten: TPM'siz Sisteme Windows 11 Nasıl Kurulur? TPM 2.0 desteğinden yoksun olsa bile tüm sistemlere Windows 11 kurulumu yapmamıza imkan tanıyan yöntemi tüm detaylarıyla anlatıyoruz. Microsoft, www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam işe yaramadı maalesef.
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Ekim 2021 #5 Recep Baltaş dedi: Niye ki? Rehberimiz var zaten: TPM'siz Sisteme Windows 11 Nasıl Kurulur? TPM 2.0 desteğinden yoksun olsa bile tüm sistemlere Windows 11 kurulumu yapmamıza imkan tanıyan yöntemi tüm detaylarıyla anlatıyoruz. Microsoft, www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bu rehber nihai sürümü için mi üstadım?
Recep Baltaş dedi: Niye ki? Rehberimiz var zaten: TPM'siz Sisteme Windows 11 Nasıl Kurulur? TPM 2.0 desteğinden yoksun olsa bile tüm sistemlere Windows 11 kurulumu yapmamıza imkan tanıyan yöntemi tüm detaylarıyla anlatıyoruz. Microsoft, www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bu rehber nihai sürümü için mi üstadım?