Windows 11 laptop çok yavaş kapanıyor

RDem47

Decapat
Daha fazla  
Laptop eskiden hemen kapanıyordu şu an çok yavaş kapanıyor RAM de fazla kullanmıyor.

Windows 11'le alakalı olabilir cihazla ilgili bir sıkıntı olabilir bunları bilmeden yorum yapamayız ama yüksek ihtimal Windows 11'den kaynaklanıyor olabilir. Yeni mi yüklediniz Windows 11'i.

Yok hayır ben laptopu alalı yeni oldu birkaç ay oldu zaten laptop Windows 11'le geldi.

Yok hayır ben laptopu alalı yeni oldu birkaç ay oldu zaten laptop Windows 11'le geldi.
Arka planda bir sürü hizmet çalışır, onların kapanması uzun sürdüğü geç kapanır.

Çoğu hizmette Windows 11'e aittir, o yüzden bir sorun Windows 11'dedir.

Arka planda bir sürü hizmet çalışır, onların kapanması uzun sürdüğü geç kapanır.

Çoğu hizmette Windows 11'e aittir, o yüzden bir sorun Windows 11'dedir.

Benim arka planda sadece MSI Afterburner ve Win Defender Intel driver açılıyor.

Bence sorun Windows 11 de olabilir peki gelen güncellemelerle birlikte düzelir mi?

Hocam 213 işlem yazıyor nasıl seninki gibi düşürebilirim.
Not sistemim boşta değil? Ona rağmen 48 tane .

Modifiye ederek düşürebilirsin ama Windows 11 buna pek müsait değil. Elimde patladı, modifiye edemedim hiç.

Windows 10 anında modifiye ediliyor.

Hocam Windows 11'im orijinal olduğu için maalesef Windows 10'a geçmek istemiyorum.
Anlıyorum, o zaman WPD kullanın. Gereksiz hizmetleri kapatırsanız daha iyi olur. Daha az ram tüketen virüs programı kullanın. Zira Windows Defender çok ram ve CPU tüketiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…