RDem47 Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #1 Laptop eskiden hemen kapanıyordu şu an çok yavaş kapanıyor RAM de fazla kullanmıyor.
KS KS RDem47 Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #11 Karşıt Madde dedi: Not sistemim boşta değil? Ona rağmen 48 tane . Modifiye ederek düşürebilirsin ama Windows 11 buna pek müsait değil. Elimde patladı, modifiye edemedim hiç. Windows 10 anında modifiye ediliyor. Genişletmek için tıkla... UnlimitedSoldier dedi: Anlıyorum, o zaman wpd kullanın. Gereksiz hizmetleri kapatırsanız daha iyi olur. Daha az RAM tüketen virüs programı kullanın. Zira Windows Defender çok RAM ve CPU tüketiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Win Defender'i kapatamıyorum ki. Artı 0 Eksi
Karşıt Madde dedi: Not sistemim boşta değil? Ona rağmen 48 tane . Modifiye ederek düşürebilirsin ama Windows 11 buna pek müsait değil. Elimde patladı, modifiye edemedim hiç. Windows 10 anında modifiye ediliyor. Genişletmek için tıkla... UnlimitedSoldier dedi: Anlıyorum, o zaman wpd kullanın. Gereksiz hizmetleri kapatırsanız daha iyi olur. Daha az RAM tüketen virüs programı kullanın. Zira Windows Defender çok RAM ve CPU tüketiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Win Defender'i kapatamıyorum ki.
U UnlimitedSoldier Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.433 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #12 RDem47 dedi: Hocam Win Defender'i kapatamıyorum ki. Genişletmek için tıkla... Defender Control ile deneyin. Artı 0 Eksi
RDem47 dedi: Hocam Win Defender'i kapatamıyorum ki. Genişletmek için tıkla... Defender Control ile deneyin.
Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 12 Mayıs 2023 #13 Ya aslında işlemleri hızlı kapatan bir yöntem vardı. Registery'e ekliyorsun, hızlı kapatıyor. Artı 0 Eksi
KS KS RDem47 Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #14 Karşıt Madde dedi: Ya aslında işlemleri hızlı kapatan bir yöntem vardı. Registery'e ekliyorsun, hızlı kapatıyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim yaparsam zararı var mıdır? Artı 0 Eksi
Karşıt Madde dedi: Ya aslında işlemleri hızlı kapatan bir yöntem vardı. Registery'e ekliyorsun, hızlı kapatıyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim yaparsam zararı var mıdır?
Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 12 Mayıs 2023 #15 RDem47 dedi: Nasıl yapabilirim yaparsam zararı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hiç bir şey olmaz ama istersen Sistem Geri Yükleme aracıyla şimdilik sistemi yedekle, elinde dursun. Bu yola gel; HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop Genişletmek için tıkla... İki adet dize oluştur (varsa oluşturma) ve isimlerini aşağıdaki yap; HungAppTimeout WaitToKillAppTimeout İkisinin değerini 500 yap. Sonra bu yola gel; HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control Genişletmek için tıkla... Bir adet dize oluştur (varsa oluşturma) ve ismini aşağıdaki yap; WaitToKillServiceTimeout Değerini 500 yap. Bilgisayarı yeniden başlat ve sonra test et. Artı 0 Eksi
RDem47 dedi: Nasıl yapabilirim yaparsam zararı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hiç bir şey olmaz ama istersen Sistem Geri Yükleme aracıyla şimdilik sistemi yedekle, elinde dursun. Bu yola gel; HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop Genişletmek için tıkla... İki adet dize oluştur (varsa oluşturma) ve isimlerini aşağıdaki yap; HungAppTimeout WaitToKillAppTimeout İkisinin değerini 500 yap. Sonra bu yola gel; HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control Genişletmek için tıkla... Bir adet dize oluştur (varsa oluşturma) ve ismini aşağıdaki yap; WaitToKillServiceTimeout Değerini 500 yap. Bilgisayarı yeniden başlat ve sonra test et.
SngrBob Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.550 Çözümler 35 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı : GeForce GTX 1650 4GB İşlemci : AMD Ryzen 5 5600h Ram : 32GB 3200Mhz DDR4 SSD : 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #16 UnlimitedSoldier dedi: Windows 10'a geçin. Windows 11'in biraz daha zamana ihtiyacı var. Genişletmek için tıkla... Windows 11 güzel bence ama 22h2 güncellemesiyle kötü olmuş. Karşıt Madde dedi: Ya aslında işlemleri hızlı kapatan bir yöntem vardı. Registery'e ekliyorsun, hızlı kapatıyor. Genişletmek için tıkla... O bilgisayarı kapatırken hızlı kapanmasını sağlıyor. Artı 0 Eksi
UnlimitedSoldier dedi: Windows 10'a geçin. Windows 11'in biraz daha zamana ihtiyacı var. Genişletmek için tıkla... Windows 11 güzel bence ama 22h2 güncellemesiyle kötü olmuş. Karşıt Madde dedi: Ya aslında işlemleri hızlı kapatan bir yöntem vardı. Registery'e ekliyorsun, hızlı kapatıyor. Genişletmek için tıkla... O bilgisayarı kapatırken hızlı kapanmasını sağlıyor.
Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 12 Mayıs 2023 #17 SngrBob dedi: Windows 11 güzel bence ama 22h2 güncellemesiyle kötü olmuş. O bilgisayarı kapatırken hızlı kapanmasını sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Evet arkadaş bunu istiyor. Ben de ona istediğini verdim. Evet, ben cevapları olan adamım . Artı 0 Eksi
SngrBob dedi: Windows 11 güzel bence ama 22h2 güncellemesiyle kötü olmuş. O bilgisayarı kapatırken hızlı kapanmasını sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Evet arkadaş bunu istiyor. Ben de ona istediğini verdim. Evet, ben cevapları olan adamım .