İşlem oldukça basit aslında. Windows kurulum USB üzerinden disk ekranına gelince hepsini silin. Ardından kurulum için ilerlemeyin. Laptopu kapatıp USB'yi çıkarın. Arttık içinde işletim sistemi olmayan bir cihaz olacak.
Hocam iade etmedim. Başka bir soru sormak istiyorum size. Bilgisayari sıfırladım sonra kurdum USB bellek ile. Fakat birkaç seçeneği yanlış yaptığım için tekrar sıfırlamam lazım. Sorun ise şu Windows 11 ISO dosyası aşırı yavaş iniyor. Acaba USB bellek içerisinde ISO dosyası hala duruyor mudur yoksa tekrar Rufus ile kurmam gerekir mi? Biraz uzattım kusura bakmayın.
Hocam iade etmedim. Başka bir soru sormak istiyorum size. Bilgisayari sıfırladım sonra kurdum USB bellek ile. Fakat birkaç seçeneği yanlış yaptığım için tekrar sıfırlamam lazım. Sorun ise şu Windows 11 ISO dosyası aşırı yavaş iniyor. Acaba USB bellek içerisinde ISO dosyası hala duruyor mudur yoksa tekrar Rufus ile kurmam gerekir mi? Biraz uzattım kusura bakmayın.
Dostum Rufus ile kurduktan sonra USB'nin içindeki her şey siliniyor ISO dosyasıda silinmiştir yüzde yüz. Tekrar indirip USB'ye yazdırman gerekecek.
Bir kez yazdırdıktan sonra belleği biçimlendirmediyseniz isterseniz 100 kez format atın USB ile içinde olan silinmez. 1 kezlik bir şey değil.
Vallahi hocam çok cahilim sıfırlayıp kurmayı bile zar zor yaptımPC 512 GB ama 456 GB kullanılıyor. Sizce neden?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.