Başlıkta gördüğünüz üzere cihazım uyku moduna geçmiyor sadece USB aygıtlarının gücünü kesip ekranı kapatıyor 22H2 de bu sorunu yaşamıyordum.
Sorunu çözmek için uyguladıklarım:
BIOS sürüm yükseltme/düşürme.
Tekrardan Windows kurdum.
Sürücüleri teker teker indirdim test ettim.
Herhangi bir şey uyandırıyor mu diye kontrol ettim hiçbir şey çıkmadı.
Away'i etkinleştirip geri kapattım.
Başlıkta gördüğünüz üzere cihazım uyku moduna geçmiyor sadece USB aygıtlarının gücünü kesip ekranı kapatıyor 22H2 de bu sorunu yaşamıyordum.
Sorunu çözmek için uyguladıklarım:
BIOS sürüm yükseltme/düşürme.
Tekrardan Windows kurdum.
Sürücüleri teker teker indirdim test ettim.
Herhangi bir şey uyandırıyor mu diye kontrol ettim hiçbir şey çıkmadı.
Away'i etkinleştirip geri kapattım.
Galiba sorunumu anlamadınız, cihaz uyku moduna geçer gibi yapıp geçmiyor aksine sadece ekranı kapatıp USB portlarının gücünü kesiyor normalde uyku moduna geçtiği zaman bildirim ışığı yanıp sönüyor fakat burada öyle bir durum yok.
Galiba sorunumu anlamadınız, cihaz uyku moduna geçer gibi yapıp geçmiyor aksine sadece ekranı kapatıp USB portlarının gücünü kesiyor normalde uyku moduna geçtiği zaman bildirim ışığı yanıp sönüyor fakat burada öyle bir durum yok.
Sorunu tespit etmek için bir kaç şeyi bilmek lazım mesela uyku modundayken ekranı kapattıktan sonra uyandırdığınızda Logon ekranına mı atıyor yoksa direkt aynı yerden mı açılıyor? Bir de başlat menüsünden uykuya almakla laptopun kapağını kapatmak arasında bir fark oluyor mu?