Windows 11 laptop Windows 10 yapılırsa garanti dışı kalır mı?

Daha fazla  
Merhaba bir Monster laptopum var ve yaklaşık 8-9 ay önce aldık. İçinde Windows 11 kurulu geldi ama yeni olduğundan mıdır bilmem biraz kasmaya ve buglar olmaya başladı. Görünümünü de pek sevmedim Windows 10 kursam Monster garantisi devre dışı kalır mı ve yaptığımda veri kaybı yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bozmaz fakat güncel donanımların çoğu güncel yazılım istiyor W11 den W10 a dönüş sonrası yazılım ve driver sıkıntısı çekebilirsiniz , kullandığım laptop ta yeni W11 kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım ama aynı makınaya W10 kuran adam forum forum cihazda problem var acaba neden diye aratıyor.

Kısaca Güncel donanım / Güncel yazılım bunlar doğru orantılı.

Merhaba bir Monster laptopum var ve yaklaşık 8-9 ay önce aldık. İçinde Windows 11 kurulu geldi ama yeni olduğundan mıdır bilmem biraz kasmaya ve buglar olmaya başladı. Görünümünü de pek sevmedim Windows 10 kursam Monster garantisi devre dışı kalır mı ve yaptığımda veri kaybı yaşar mıyım?
Size en doğru bilgiyi Monster verir. Bir mail gönderin ve cevaba göre hareket edin. Sonrasında oluşacak aksi bir durumda mail kanıtınız olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00