E Eğlence Zamanı Femtopat Katılım 4 Eylül 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #11 MakaveliThe90s dedi: Secure Boot açıksa BIOS'tan kapatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Kurulumu yaparken kapatmıştım geri açılmış olabilir mi? Windows'a giriliyor ama Linux'a giremiyorum.
MakaveliThe90s dedi: Secure Boot açıksa BIOS'tan kapatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Kurulumu yaparken kapatmıştım geri açılmış olabilir mi? Windows'a giriliyor ama Linux'a giremiyorum.
MakaveliThe90s Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 1.104 Çözümler 6 13 Ekim 2024 #12 Eğlence Zamanı dedi: Kurulumu yaparken kapatmıştım geri açılmış olabilir mi? Windows'a giriliyor ama Linux'a giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Tekrar kontrol edip yeniden kurulum dener misiniz? Masaüstü gelene kadar USB belleği çıkarmayın.
Eğlence Zamanı dedi: Kurulumu yaparken kapatmıştım geri açılmış olabilir mi? Windows'a giriliyor ama Linux'a giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Tekrar kontrol edip yeniden kurulum dener misiniz? Masaüstü gelene kadar USB belleği çıkarmayın.
E Eğlence Zamanı Femtopat Katılım 4 Eylül 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #13 MakaveliThe90s dedi: Tekrar kontrol edip yeniden kurulum dener misiniz? Masaüstü gelene kadar USB belleği çıkarmayın. Genişletmek için tıkla... Baktım ve evet kapalı. Bu ekranda en üsttekini seçtiğimde siyah ekran veriyor ne yapmam lazım? MakaveliThe90s dedi: Tekrar kontrol edip yeniden kurulum dener misiniz? Masaüstü gelene kadar USB belleği çıkarmayın. Genişletmek için tıkla... Sorunu hallettim ama sistem çok kasıyor normal mi bu? Dosya Ekleri Screenshot_20241013_200448_Gallery.jpg 39,3 KB · Görüntüleme: 24 Son düzenleme: 13 Ekim 2024
MakaveliThe90s dedi: Tekrar kontrol edip yeniden kurulum dener misiniz? Masaüstü gelene kadar USB belleği çıkarmayın. Genişletmek için tıkla... Baktım ve evet kapalı. Bu ekranda en üsttekini seçtiğimde siyah ekran veriyor ne yapmam lazım? MakaveliThe90s dedi: Tekrar kontrol edip yeniden kurulum dener misiniz? Masaüstü gelene kadar USB belleği çıkarmayın. Genişletmek için tıkla... Sorunu hallettim ama sistem çok kasıyor normal mi bu?
MakaveliThe90s Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 1.104 Çözümler 6 13 Ekim 2024 #14 Eğlence Zamanı dedi: Baktım ve evet kapalı. Bu ekranda en üsttekini seçtiğimde siyah ekran veriyor ne yapmam lazım? Sorunu hallettim ama sistem çok kasıyor normal mi bu? Genişletmek için tıkla... Gerekli güncellemeleri yaptıktan sonra ekran kartınızı da yükleyin.
Eğlence Zamanı dedi: Baktım ve evet kapalı. Bu ekranda en üsttekini seçtiğimde siyah ekran veriyor ne yapmam lazım? Sorunu hallettim ama sistem çok kasıyor normal mi bu? Genişletmek için tıkla... Gerekli güncellemeleri yaptıktan sonra ekran kartınızı da yükleyin.
E Eğlence Zamanı Femtopat Katılım 4 Eylül 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #15 MakaveliThe90s dedi: Gerekli güncellemeleri yaptıktan sonra ekran kartınızı da yükleyin. Genişletmek için tıkla... Güncellemeleri yaptım ama hiçbir şey değişmedi.
MakaveliThe90s dedi: Gerekli güncellemeleri yaptıktan sonra ekran kartınızı da yükleyin. Genişletmek için tıkla... Güncellemeleri yaptım ama hiçbir şey değişmedi.
H hocamyarasa Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 43 13 Ekim 2024 #16 MakaveliThe90s dedi: Gerekli güncellemeleri yaptıktan sonra ekran kartınızı da yükleyin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızı da yükleyin derken neyi kast ettiniz?
MakaveliThe90s dedi: Gerekli güncellemeleri yaptıktan sonra ekran kartınızı da yükleyin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızı da yükleyin derken neyi kast ettiniz?
mashiro Hectopat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 1.310 Makaleler 4 Çözümler 37 13 Ekim 2024 #17 hocamyarasa dedi: Ekran kartınızı da yükleyin derken neyi kast ettiniz? Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız nedir? Amd ve intel ise hiçbirşey yapmanıza gerek yok. NVIDIA ise sürücüyü kurman lazım. Son düzenleme: 13 Ekim 2024
hocamyarasa dedi: Ekran kartınızı da yükleyin derken neyi kast ettiniz? Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız nedir? Amd ve intel ise hiçbirşey yapmanıza gerek yok. NVIDIA ise sürücüyü kurman lazım.
H hocamyarasa Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 43 13 Ekim 2024 #18 mashiro dedi: Ekran kartınız nedir? Genişletmek için tıkla... Yanlış oldu galiba konuyu ben açmadım.
MakaveliThe90s Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 1.104 Çözümler 6 13 Ekim 2024 #19 hocamyarasa dedi: Yanlış oldu galiba konuyu ben açmadım. Genişletmek için tıkla... Pardon yanlış cevaplama olmuş
hocamyarasa dedi: Yanlış oldu galiba konuyu ben açmadım. Genişletmek için tıkla... Pardon yanlış cevaplama olmuş
mashiro Hectopat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 1.310 Makaleler 4 Çözümler 37 13 Ekim 2024 #20 hocamyarasa dedi: Yanlış oldu galiba konuyu ben açmadım. Genişletmek için tıkla... Evet, konu sahibi birden fazla konu açınca iyice karıştırdım.
hocamyarasa dedi: Yanlış oldu galiba konuyu ben açmadım. Genişletmek için tıkla... Evet, konu sahibi birden fazla konu açınca iyice karıştırdım.