Yazılımsal olarak, aygıtlar sekmesinden touchpetin Dirver'ını silip tekrar yükleyebilirsiniz.
Öyle bir sıkıntı daha önce hiç görmedim laptopun garantisi filan varsa gönderin yoksa en son bir bilgisayarcıya götürdüyseniz ona götürün. Biri içini açıp kapattıysa belki mouse ve klavyenin girişini filan ters takmıştır.
https://tr.msi.com/support bu sayfada aşağıya inin orada destek ekibiyle iletişime geçin var. Laptop 2. el mi peki.
Yok ben sıfır aldım ama garanti biteli 2 sene oluyor. Temizletme için götürmüştüm ama 2 ay oldu. 2 aydır bir sıkıntım yoktu. Yanıtın için teşekkür ederim. Servis point ile daha önce birkaç defa soru sordum ama ilgilenmediler.
En sonunda denediğim şeylerden biri oldu. Başkalarına yardımcı olmak için yaptığım işlemleri ve en son ne yaptığımı açıklayayım.
1. Olarak virüs şüphesi ile bilgisayarı Defender ve Kaspersky ile taradım. Ama hiçbir şey çıkmadı.
2. SSD sağlık testi yaptım onda da bir şey çıkmadı.
3. Driverları kontrol ettim sil yükle yaptım değişen bir şey olmadı.
4. Rufus ile format USB'si oluşturdum vesistemi bilgisayarımdaki ilk SSD(256 GB olan)kurdum ve değişen bir şey olmadı.
5. Bu sefer 2.SSD'ye kurdum yine yukarıdaki 1-2-3'teki işlemleri uyguladım bir şey olmadı.
6. En sonunda 2. SSD'ye tekrar attım ve eski mouse takarak yani ilk mouse bilgisayara takmadan kullandım. Şu an sıkıntım yok. Diğerlerinde de eski mouse kullandım ama galiba SteelSeries olan mouse (ilk mouse) bozuk ve bir kere takılınca istemi sıkıntıya soktu. Şimdi mouse için garanti ile uğraşacağım çünkü yetkili servis ile alakalı yorum sıkıntı. Kimsenin başına gelmemesiyle.