Windows 11 laptopta "internet yok" hatası

yavuzmaze

Centipat
Daha fazla  
Sabah laptopu actıgımda internet yok hatası geldi umursamadım. Wi-Fi kapadım açtım bir sürü şey denedim hiçbir türlü düzelmedi. Ne yapmalıyım, yardımcı olur musunuz?

Sabah laptopu actıgımda internet yok hatası geldi umursamadım. Wi-Fi kapadım açtım bir sürü şey denedim hiçbir türlü düzelmedi. Ne yapmalıyım, yardımcı olur musunuz?

Ethernet bağlamayı dene.

Kablosuz bağlantı sürücülerini devre dışı bırak veya yeniden kurmayı vs dene.

Laptopun Wi-Fi surucusunu Aygıt Yöneticisi'nden kaldirip yeniden baslatin, zaten Wi-Fi surucusu olmazsa internet yoku birak, Wi-Fi bolumunden de baglanma olmaz.

Tabii, bende de Wi-Fi adaptoru vardi ve ben de bu tarz sorun yasiyordum, gece kapatirken en son ne yaptiniz? Yaptiginiz herhangi bir hata varsa, sistem geri yuklemeyle donebilirsiniz.

Aygıt yöneticisinden sürücüleri güncelleştir. Sorun büyük olasılıkla çözülecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…