S shin7 Femtopat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #1 Yeni aldığım bilgisayarıma dün Windows 11 kurdum ve ağa bağlanamıyorum. Wi-Fi direkt yok bilgisayarda (laptop).
Yeni aldığım bilgisayarıma dün Windows 11 kurdum ve ağa bağlanamıyorum. Wi-Fi direkt yok bilgisayarda (laptop).
Zepett8 Decapat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 468 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek jigolo 18 Aralık 2023 #2 Kasanın içinde wifi kartı olmayabilir veya hasar almış olabilir. Onun dışında eğer internet simgesi varsa ama üstüne tıkladığında ağlar gözükmüyorsa kasanın etrafında wifi açma kapama düğmesi olabilir.
Kasanın içinde wifi kartı olmayabilir veya hasar almış olabilir. Onun dışında eğer internet simgesi varsa ama üstüne tıkladığında ağlar gözükmüyorsa kasanın etrafında wifi açma kapama düğmesi olabilir.
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.126 Makaleler 1 Çözümler 15 18 Aralık 2023 #3 Wi-Fi surucusunu kurdunuz mu?
emre_2280 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 1.579 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #4 shin7 dedi: Yeni aldığım bilgisayarıma dün Windows 11 kurdum ve ağa bağlanamıyorum. Wi-Fi direkt yok bilgisayarda (laptop). Genişletmek için tıkla... Driver indirebilme şansınız varsa driverları indirin veya güncelleyin.
shin7 dedi: Yeni aldığım bilgisayarıma dün Windows 11 kurdum ve ağa bağlanamıyorum. Wi-Fi direkt yok bilgisayarda (laptop). Genişletmek için tıkla... Driver indirebilme şansınız varsa driverları indirin veya güncelleyin.
E emirtanrıverdi Nanopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 943 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #5 shin7 dedi: Yeni aldığım bilgisayarıma dün Windows 11 kurdum ve ağa bağlanamıyorum. Wi-Fi direkt yok bilgisayarda (laptop) Genişletmek için tıkla... Sürücüsü yüklenmemiş. Windows® 10 and Windows 11* Wi-Fi Drivers for Intel® Wireless Adapters Bu adresteki 64 bit dosyayı telefona indir. Telefondaki şarj aleti kablosu ile bilgisayara aktar. Ve sürücüyü kur exe dosyası ile. İşlemci intel ise böyle olacaktır.
shin7 dedi: Yeni aldığım bilgisayarıma dün Windows 11 kurdum ve ağa bağlanamıyorum. Wi-Fi direkt yok bilgisayarda (laptop) Genişletmek için tıkla... Sürücüsü yüklenmemiş. Windows® 10 and Windows 11* Wi-Fi Drivers for Intel® Wireless Adapters Bu adresteki 64 bit dosyayı telefona indir. Telefondaki şarj aleti kablosu ile bilgisayara aktar. Ve sürücüyü kur exe dosyası ile. İşlemci intel ise böyle olacaktır.
Yiğit Fatin Tatar Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 2.587 Çözümler 6 Yer Hatay/Antakya Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 LAPTOP GPU i7-13650HX CPU 16GB 4800MHZ DDR5 RAM 512GB NVMe M.2 SSD Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #6 Driver yüklü değildir. Type-C ile telden internet aktarıp yapabilirsiniz.
S shin7 Femtopat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #7 emirtanrıverdi dedi: Sürücüsü yüklenmemiş. Windows® 10 and Windows 11* Wi-Fi Drivers for Intel® Wireless Adapters Bu adresteki 64 bit dosyayı telefona indir. Telefondaki şarj aleti kablosu ile bilgisayara aktar. Ve sürücüyü kur exe dosyası ile. İşlemci intel ise böyle olacaktır. Genişletmek için tıkla... Amd ve driver exe indirdim çalıştırdım ama internet algılamıyor bu sefer . Mobil veri ve paylaşım açmama rağmen gerçekten sinirlerim bozuldu Yiğit Fatin Tatar dedi: Driver yüklü değildir. Type-C ile telden internet aktarıp yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İnternet aktarımı olmuyor bu sefer
emirtanrıverdi dedi: Sürücüsü yüklenmemiş. Windows® 10 and Windows 11* Wi-Fi Drivers for Intel® Wireless Adapters Bu adresteki 64 bit dosyayı telefona indir. Telefondaki şarj aleti kablosu ile bilgisayara aktar. Ve sürücüyü kur exe dosyası ile. İşlemci intel ise böyle olacaktır. Genişletmek için tıkla... Amd ve driver exe indirdim çalıştırdım ama internet algılamıyor bu sefer . Mobil veri ve paylaşım açmama rağmen gerçekten sinirlerim bozuldu Yiğit Fatin Tatar dedi: Driver yüklü değildir. Type-C ile telden internet aktarıp yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İnternet aktarımı olmuyor bu sefer