Windows 11, LightShot çalışmıyor

Lyk7a

Hectopat
Yer
Türkiye, Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050Tİ
i5-12500H
512GB M.2 SSD
16GB RAM
Ayarlardan, bu kısım kapalı ancak print screen tuşuna basıyorum ancak LightShot çalışmıyor bazen. Ekran görüntüsü göndermem gerekiyor link ile o yüzden bana gerekiyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-08-20 171118.png
    7,3 KB · Görüntüleme: 166
Ayarlardan, bu kısım kapalı ancak print screen tuşuna basıyorum ancak LightShot çalışmıyor bazen. Ekran görüntüsü göndermem gerekiyor link ile o yüzden bana gerekiyor.

Bu sorun bende de var bazen çalışıuor bazen olmuyor Windows 11 sorunu olduğu düşünüyorum

FN tuşları yüzünden olabilir mi? Bazı cihazlarda Print Screen tuşu FN tuşu ile bağlantılı olabiliyor.

FN tuşları yüzünden olabilir mi? Bazı cihazlarda print screen tuşu FN tuşu ile bağlantılı olabiliyor.

Olabilir ama ben direkt tıklayınca da oluyor

Print Screen yerine başka bir tuş atamayı dener misiniz hocam mesela F8.

BU SAYFADA yazanları yaparsanız sorun çözülür ek olarak OneDrive ayarlarından "Aldığım Ekran Görüntülerini OneDrive'a Kaydet" anahtarını kapalı duruma getirirseniz hiç bir sorun kalmaz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    48,1 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…