Windows 11 - Linux - mavi ekran ve SSD arızası

İşletim sistemi
Windows 11

yakari123

Kilopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Micron_2210_MTFDHBA1T0QFD
Merhaba,

MSI GE 76 Raider 10UH-224xtr model laptopum var. Hiçbir problem olmadan tam performanslı çalışıyordu. Daha sonra Linux ve Windows 11 birlikte kullanmak istedim. Kurulumu düzgün yaptım. Daha sonra bilgisayara bir şey olmuş gibi Linux'ta deli gibi çalışıyordu.

Neyse sildim Linux'u. Windows 11 ile devam ediyordum. Boot sorunu oluştu ve Recep Baltaş'ın videodaki anlattığı şekilde program ile Linux Boot'u kaldırdım. Daha sonra mavi ekran hataları almaya başladım. Hatta normal bir şekilde Windows 11 formatı atıp o şekilde temiz kurulum yaptım. Fakat mavi ekran hatası devam ediyor. Kodu şu an hatırlamıyorum ama SSD hatası olabileceği de belirtilmiş Windows web sitesinde.

Tabii daha sonra SSD görmemeye başladı BIOS ekranında SSD hiç görünmüyordu. Bazen Windows kurulum USB'si kullanarak bazen kapatıp açarak birkaç kez Windows'u açıyorum. SSD sağlığını kontrol ettim Micron Storage executive programı ile hiçbir problem yok SSD'de. Ürünüm garantili son çare servise götüreceğim ama eksik olan bir şey var mıdır sizlere danışmak istiyorum.

( Bu konuyu açarken Windows donarak çalışıyordu ve tekrar mavi ekran hatası ile kapandı(bir anda mavi ekran çıkıp kapandı ve kodu alamadım % dolum kısmı dolmadı) ve normal açıldı. Windows'ta minidump diye bir klasör yok.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı