Windows 11 lisans key nereden alınır?

yusufylmz_26

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo İdeapad Gaming 3 GTX 1650 Ti Ryzen 5 4600h 16 GB Ram
Lenovo IdeaPad Gaming 3 laptopa format atacağım. Windows 10 kurulu şu an. Sanırım Windows 11'in optimizasyon sorunları bitmiş. O yüzden Windows 11 kurmak istiyorum. OEM lisans key satın alacağım. Güvenilir ve ucuz olarak nereden alabilirim?

Windows 10 lisansın varsa 11 de geçerli oluyor haberin olsun. Ben öyle kullanıyorum 30 defa da format atmışımdır her seferinde çalıştı.

Ben İtem satış üzerinden almıştım sorunsuz kullanıyorum şuan.

Jet lisansdan almıştım ben 5 senedir kullanıyorum hala bozulmadı. Burada en çok önerilen ise SağlamLisans'dır.

Windows 10 lisansın varsa 11 de geçerli oluyor haberin olsun. Ben öyle kullanıyorum 30 defa da format atmışımdır her seferinde çalıştı.
Var da bilgisayarı freedos alıp bilgisayarcıya kurdurmuştum. Lisans var aslında ama Windows update, Microsoft store gibi uygulamalar çalışmıyor. O yüzden yeni bir kodla formatlamak istiyorum.

Dikkat etmen gereken Windows'u lisansladıktan sonra PC de bir Microsoft mail hesabı açmak lisans o maile işliyor ondan sonra her formatda o maili giriyorsun lisanslaşıyor ana kartı değiştirmedikten sonra da devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…