Windows 11 lisansı 100 TL'ye alınmalı mı?

novexx

Decapat
Daha fazla  
Windows 11 etkinleştireceğim ancak benim için iki türlü yol var. Sizce Trendyol'dan 100TL'lik lisanslar oluyor onlardan mı alıp etkinleştirmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Bedava etkinleştirmenin onlarca yolu var ben anlatamam çünkü korsana destek yok ama youtubeden bakabilirsin.

Bedava etkinleştirmenin onlarca yolu var ben anlatamam çünkü korsana destek yok ama youtubeden bakabilirsin.
Hocam burada ismi verilmez ama malum bir program vardı oradan etkiinleştirsem bir sorunla karşılaşır mıyım?

Yukarıda ki arkadaşın dediği şey korsana giriyor ve kayıt sonrası bir çok problemle karşılaşabiliyorsun. Bazen 1 ay sonra tekrar etkinleştirmen gerekebiliyor. Trendyoldan 100TL al kafan rahat olsun. Tabii satıcı da korsan satış yapmıyorsa.

Bedava etkinleştirmenin onlarca yolu var ben anlatamam çünkü korsana destek yok ama YouTube'dan bakabilirsin.

İtemsatış'tan 20 TL'ye alabilirsin 9 aydır bir sorun yaşamadım.

İşte hocam o yüzden güvenemedim benim için ne kadar orıjınal olursa o kadar iyi olur. Trendyol'da güveniir satan bildiğiniz bir satıcı var mı varsa önerirseniz sevinirim.

Windows 11 home mi ? Pro mu?
İşte hocam o yüzden güvenemedim benim için ne kadar orıjınal olursa o kadar iyi olur. Trendyol'da güveniir satan bildiğiniz bir satıcı var mı varsa önerirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…