Windows 11 lisansı nasıl etkinleştirilmeli?

Ya bende bir şey olacağını düşünmüyorum ama güvenli gelmedi çünkü Trendyol'da mesela 26 TL'ye 2 tane Windows 11 Pro satan satıcılar var.

TurkNet olayı gibi mi? Ya da tüm polnet sisteminin hacklenmesi gibi mi?
Evet, kesinlikle onlardan bahsediyorum. Siber güvenlik ve veri hijyeni depolanması konusunda bir eksiklik var hükümette ve şirketlerde btk ve kestiği cezalar komik.

Eki Görüntüle 2447443

Mesela bakın adam 27 TL'ye hem Office hem de Windows 11 lisansı satıyor gerçekten bu nasıl olabilir?

Dosya Ekleri

• 1742160332618.png
    284,3 KB · Görüntüleme: 27
İşte benim de şüphem tam bu noktada yani yasal sorumluluk ile ilgili değil verilerin güvensizliği ile ilgili.

Hocam o zaman sen yanlış ülkedesin. Burada 'bug bounty' benimsenene kadar bu ülkede veri mahrimiyeti yok.

Eki Görüntüle 2447443

Mesela bakın adam 27 TL'ye hem Office hem de Windows 11 lisansı satıyor gerçekten bu nasıl olabilir?

Hocam 2 ihtimal var 1.dolandırıcı bota benzer bir sistem kullanmıs (güvenilir görünmek için) ya da 2. bul çal temizle sat (kısaca bctl )yapıyor

Hocam direk bu satıcının yaptığını sanmıyorum fakat diyeceğim şey şu sanırım bunları Trendyol üzerinde satan arkadaş AliExpress benzeri sitelerde bunlar toplu olarak satın alıyor. Ama oraya nasıl ulaştığı nasıl olduğu nasıl erişildiği belli olmayan keyler.

KMS dışında 20TL'ye aldığınız keylerle bilgilerinize erişme ihtimalleri yok. Evet 27TL'ye satılıyormuş. Keşke bende 40TL verip satın almasaydım bu attığınızdan alsaydım ne kadar ucuz o kadar iyi. Office 1 senelik Windows ise ömürlük oluyor.

KMS dediğiniz olay kurumsal lisans anahtarı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…