Windows 11 lisansı nasıl etkinleştirilmeli?

Hocam işte yanlış yazdım önce artık hangi aşamada bilmem btcl uygulanır sonra reklamlayıp satılır.

KMS dediğiniz olay kurumsal lisans anahtarı mı?

KMS bir sunucu üzerinden sağlanan lisans anahtarı KMS ile verilerinize erişim sağlanma olasılığı yüksek hatta arka planda sizin PC nizle GTA 5 bile girebilme ihtimalleride var muhtemelen buna uğraşmazlar fakat neler yapılabilir örnek vermek istedim KMS bedava bir yöntem.

Hocam devamı var KMS yüzde 99 oranla antivirüsler tarafından sevilmez ve RAT olarak çalışabilir hatta ileri gidilir ise keylogger falandan tut her virüsü kurabilir çünkü yönetici izni lazım.

Saglamlisans' tan al bir tane Windows 11 keyi etkinleştir. Sorun çıkacagını sanmiyorum.

Öyle yapacağım muhtelemen hocam.

Hiç dert etmeyin yüzlerce PC satın aldım sattım biz 10 20TL'ye satanlardan toplu alıyoruz zerre sorun yaşamıyoruz hatta şahsıma aldığım lisansı sürekli silip silip başka PClere geçiriyorum 9000TL'ye alacağınız lisansın bir tane farkı yok.

Ben sana orijinal anahtarı verebilirim onlara güven olmaz 6 aylık süreli olabilir veya 90 günlük falan bende bütün Windows'ların orijinal anahtarı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…