İtem satıştan 20TL'ye bir key aldım CMD linki üzerinden etkinleştirdi otomatikman. Her yerde etkin yazıyor ama CMD'ye şu komutu yazınca süre var. Adama söyledim paramı geri attı. Ama şimdi vebale mi girdim acaba diye düşünüyorum 20TL için. Bu şimdi orijinal mi yani benim Windows'um o tarihe kadar etkinleştirilmiş mi? Hızlı resim atılmıyor muş CMD'ye şu kodu yazınca slmgr /xpr bir tarih veriyor. Ama normalde CMD'den ve ayarlardan baktığımda lisanslı olarak gözüküyor. Sadece KMS key vermiş.
Teşekkkür ederim. İtem satıştan 20TL'ye bir key aldım CMD linki üzerinden etkinleştirdi otomatikman. Her yerde etkin yazıyor ama CMD'ye şu komutu yazınca süre var. Adama söyledim paramı geri attı. Ama şimdi vebale mi girdim acaba diye düşünüyorum 20TL için. Bu şimdi orijinal mi yani benim Windows'um o tarihe kadar etkinleştirilmiş mi? Hızlı resim atılmıyor muş CMD'ye şu kodu yazınca slmgr /xpr bir tarih veriyor. Ama normalde CMD'den ve ayarlardan baktığımda lisanslı olarak gözüküyor. Sadece KMS key vermiş.