Ben oradan aldım, 5 dk içinde teslim ettiler ve sıkıntısız bir şekilde Windows'u etkinleştirebildim. Eğer OEM lisans alırsanız lisansı etkinleştirdiğiniz an lisans anahtarı anakarta gömülür ve ömür boyu kullanırsınız (Anakart Değişmedikçe). Retail alırsanız yine ömür boyu kullanım süresine sahip olursunuz fakat her formatta lisans anahtarını yeniden girmek zorunda kalırsınız. Ben Retail lisans türünü tercih ediyorum, farklı cihazlara geçtiğimde bir daha lisans almamak için. Eğer Retail tercih ederseniz satıcıdan kodun çıktısını göndermesini talep edin veya kendiniz yazıcıdan çıktı alın saklayın.Malumumuz MC sitesinde 2.5k falan. OEM ve Retail key mevzuları varmış, hangisini tercih etmem lazım? Ayrıca sağlamlisans adlı siteyi gördüm, bu siteden mi alayım?
Retail Lisans :Ben oradan aldım, 5 dk içinde teslim ettiler ve sıkıntısız bir şekilde Windows'u etkinleştirebildim. Eğer OEM lisans alırsanız lisansı etkinleştirdiğiniz an lisans anahtarı anakarta gömülür ve ömür boyu kullanırsınız (Anakart Değişmedikçe). Retail alırsanız yine ömür boyu kullanım süresine sahip olursunuz fakat her formatta lisans anahtarını yeniden girmek zorunda kalırsınız. Ben Retail lisans türünü tercih ediyorum, farklı cihazlara geçtiğimde bir daha lisans almamak için. Eğer Retail tercih ederseniz satıcıdan kodun çıktısını göndermesini talep edin veya kendiniz yazıcıdan çıktı alın saklayın.
nasıl yani, home ücretsiz mi oldu?Windows 11 Home sürümü yok mu? Öyle olunca orijinal bir şekilde çoğu fonksiyonu kullanabiliyorsunuz diye biliyorum.
peki ya lisansı nerden alayım?Microsoft'un orijinal sitesinden 11 kurulum ISO dosyasını indirin ve Rufus üzerinen USB'ye yazdırın
hangi siteden alayım?AAOEM sınırsız lisans, yani tek sefer alırsanız bir daha gerek kalmaz.
Sürümünüze bağlı olarak değişir. 3K vermek mantıklı değil bence. Ben Windows 10 etkinleştirmiştim 11'e geçince gitmemişti.
Laptop için alacağım için oem daha mantıklı o zaman, şuan Windows kurmadım. Cuma günü laptop linux'la gelecek, Windows yüklerken bakacam. Peki önerdiğiniz sürüm nedir, basit işler için kullanılacak sistem. Bir de win 10 kodu olarak mı alsam kârlı olur, 11 kodu olarak mı? (Windows 10 kodlarının, 11i etkinleştirirken kabul edildiğini varsayarak söylüyorum ama)Ben oradan aldım, 5 dk içinde teslim ettiler ve sıkıntısız bir şekilde Windows'u etkinleştirebildim. Eğer OEM lisans alırsanız lisansı etkinleştirdiğiniz an lisans anahtarı anakarta gömülür ve ömür boyu kullanırsınız (Anakart Değişmedikçe). Retail alırsanız yine ömür boyu kullanım süresine sahip olursunuz fakat her formatta lisans anahtarını yeniden girmek zorunda kalırsınız. Ben Retail lisans türünü tercih ediyorum, farklı cihazlara geçtiğimde bir daha lisans almamak için. Eğer Retail tercih ederseniz satıcıdan kodun çıktısını göndermesini talep edin veya kendiniz yazıcıdan çıktı alın saklayın.
Retail Lisans :
OEM Lisans :![]()
Windows 11 Home Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
Windows 11 Home Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 11 Home ürün etkinleştirme anahtarı. Win 11 Home Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.www.saglamlisans.com
![]()
Windows 11 Home OEM Dijital Lisans Satın Al | SaglamLisans
Windows 11 Home OEM Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 11 Home OEM ürün etkinleştirme anahtarı. Win 11 Home OEM Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.www.saglamlisans.com
"Home" sürümünü kullandığınızı farz ediyorum.
Nasıl yani, Home ücretsiz mi oldu?
Peki ya lisansı nereden alayım?
Hangi siteden alayım?
Laptop için alacağım için OEM daha mantıklı o zaman, şu an Windows kurmadım. Cuma günü laptop Linux'la gelecek, Windows yüklerken bakacağım. Peki önerdiğiniz sürüm nedir, basit işler için kullanılacak sistem. Bir de Windows 10 kodu olarak mı alsam kârlı olur, 11 kodu olarak mı? (Windows 10 kodlarının, 11i etkinleştirirken kabul edildiğini varsayarak söylüyorum ama)
Retail keyler daha pahalı olmaz mı normalde, sizin likte neden daha ucuz. Yanlış mı biliyorum?Home her türlü gerkesiniminizi karşılar. Pro daha çok kurumsal ve iş odaklıdır. Eğer önceden Windows 10 lisansına sahipseniz Microsoft 11'e ücretsiz bir şekilde yükseltmenize izin veriyordu. Fakat hala o kampanya devam ediyor mu emin değilim. Ki şuan w10 lisansı satan yerler hemen hemen 11'le aynı fiyata satıyorlar. Size tavsiyem linkteki ürünü almanız.
OEM'de lisansı kaybetme gibi bir durum yok. Fakat Retail'de lisans anahtarını sürekli yanında bulundurman gerekiyor. Ayrıca satıcının lisansı temin etme yolları farklı olabilir. Emin olun bir sıkıntı yaşamazsınız, yaşarsanız bile desteğe kolayca iletebilirsin durumu.Retail keyler daha pahalı olmaz mı normalde, sizin likte neden daha ucuz. Yanlış mı biliyorum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.