Windows 11 lisansı satın almak

crossdurkheim

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,

Yakın zamanda kardeşime üniversite boyunca rahatça kullanabileceğini ön gördüğüm bir laptop aldım. ( Link )

Fakat unuttuğum bir şey olmuş, laptopun FreeDOS gelmesi.

Her neyse, konuya gelecek olursak;

Bilgisayara bir işletim sistemi almam gerekiyor ve bunun yanında Office uygulamaları da olması gerekiyor. Microsoft'un sitesinde kontrol ettiğimde Windows 11 Pro 6.299 ₺ ( Link) ve Microsoft 365 1.599 ₺ / yıl ( Link ) gibi maliyetlere Microsoft'tan orijinal bir şekilde temin edebiliyoruz. Sizce bu maliyetleri vermeye değer mi?

Alternatif olarak neredeyse bakkalda bile bulunabilen 50 - 200 ₺ aralığında satılan Windows lisans anahtarları güvenilir midir?

Yorumlarınızı heyecan ile bekliyorum. Şimdiden değerli cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılımbudur.com veya saglamlisans.com gibi bir siteden alın hocam. Uzun süredir Yazılımbudur.com dan aldığımı lisansı kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım.

Bu ucuz keyler de Windows tarafından veriliyor. Ama bazı şirketlere toplu olarak veriliyor ya da hackerler tarafından çalınabiliyor diye biliyorum aynı şey. Ucuzları almak emek hırsızlığı oluyor ama herkesin durumu olmadığı için güvenilir bir siteden ucuz key almak mantıklı zaten bir problem olursa değiştiriliyor.

Aldığınız siteye göre değişir güvenilir sitelerden alırsanız key size ulaşır ancak o Windows'u sadece kurduğunuz bilgisayarda kullanabilirsiniz.

Üniversitenin edu emailinin ücretsiz Office 365 programına dahil olup olmadığını kontrol etmek isteyebilirsin.

Hiçbir siteden Windows lisansı alarak boşuna etraftan key bularak tekrar satan insanlara para kaptırmanı tavsiye etmiyorum.

Direk buradan tamamen ücretsiz ve kalıcı tam tamına 27 saniyede hiçbir şey indirmeden aktif edebilirsin Windows'unu. Opensource olduğundan da istediğin gibi inceleyebilirsin ne yaptıklarını. Aynı olayı Microsoft servisi bile kullanıyor bir keresinde ifşalanmışlardı.

Son düzenleme:
Merhaba,

Yakın zamanda kardeşime üniversite boyunca rahatça kullanabileceğini ön gördüğüm bir laptop aldım. ( Link )

Fakat unuttuğum bir şey olmuş, laptopun FreeDOS gelmesi.

Her neyse, konuya gelecek olursak;

Bilgisayara bir işletim sistemi almam gerekiyor ve bunun yanında Office uygulamaları da olması gerekiyor. Microsoft'un sitesinde kontrol ettiğimde Windows 11 Pro 6.299 ₺ ( Link) ve Microsoft 365 1.599 ₺ / yıl ( Link ) gibi maliyetlere Microsoft'tan orijinal bir şekilde temin edebiliyoruz. Sizce bu maliyetleri vermeye değer mi?

Alternatif olarak neredeyse bakkalda bile bulunabilen 50 - 200 ₺ aralığında satılan Windows lisans anahtarları güvenilir midir?

Yorumlarınızı heyecan ile bekliyorum. Şimdiden değerli cevaplarınız için teşekkürler.

Sağlam lisanstan alabilirsiniz ama Windows 11 ile Windows 10 arasında fiyat farkı bulunduğu için Windows 10 Lisans anahtarları alabilirsiniz. Windows 10 Lisans anahtarları Windows 11'de sorunsuz çalışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı